Alfara del Patriarca reparteix un total de 1.650 € amb la campanya "Alfara de tot i a prop"

Dijous, 20 Mai 2021 09:58 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 194 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’ajuntament d’Alfara del Patriarca ha celebrat l’últim sorteig de la campanya de suport al comerç local “A Alfara de tot i a prop”. En total s’han repartit, a través d’onze sortejos, 1.650 euros per gastar en els establiments de la població. L’última premiada ha sigut Maite Pastor, que va omplir la papereta afortunada a través del Centre d’estètica Pepa Martí, i ha guanyat 150 euros.


Des de l’ajuntament es vol agrair a totes les veïnes i veïns del municipi la gran acceptació que ha tingut la campanya, amb una mitja de 1.500 participacions mensuals. Gràcies al suport de la ciutadania s’ha generat un volum de negoci d’almenys 15.000 euros en els establiments de la població, ja que la despesa mínima per poder participar en els sortejos era de 10 euros en compres en els comerços del municipi.


Segons explica Sonia Rodado, regidora de Desenvolupament Local, “aquesta iniciativa de suport al comerç local va nàixer per pal·liar les conseqüències de la COVID19 en el teixit comercial de la població”. Rodado s’ha mostrat satisfeta per la resposta de la ciutadania, a la que agraís la col·laboració en aquesta iniciativa. La campanya ha donat visibilitat al comerç local i suport als professionals que ofereixen una gran varietat de productes a prop de casa.


Des del consistori es mostren disposats a col·laborar amb els comerços locals amb futures campanyes que reforcen la xarxa comercial d’Alfara del Patriarca.

 

Informa Nou Horta. Alfara del Patriarca