La Mancomunitat organitza una jornada per a fomentar la igualtat entre la joventut

Dimarts, 25 Mai 2021 12:56 Escrit per  Mancomunitat Horta Sud Publicat en Comarca-VAL Vist 174 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Mancomunitat de l'Horta Sud juntament amb Xarxa Joves.net ha organitzat unes jornades dirigides a tècnics de joventut i igualtat dels municipis de la comarca que tenen com a objectiu fomentar la coordinació i generar sinergies entre els dos departaments per a promoure d'una forma més efectiva la igualtat entre la joventut.

 

La jornada, que s'ha desenvolupat en el Centre Jove de Xirivella, ha comptat amb la presència de la presidenta de la Mancomunitat de l'Horta Sud Eva Sanz, la directora general de l'Institut Valencià de la Dona María Such, el director general de l'IVAJ Jesús Martí, el director de la Xarxa Joves.net Sergio Gómez i l'alcalde de Xirivella Michel Montaner.

 

“Afortunadament comptem amb dues xarxes molt potents, la d'igualtat i la de joventut, amb línies i filosofies de treball compartides i que, conjuminant-les de manera coordinada, podem promoure actuacions més efectives i amb major incidència en la joventut”, ha comentat durant la inauguració la presidenta de la Mancomunitat Eva Sanz.

 

Durant el matí el personal tècnic va tindre l'oportunitat de conéixer projectes i programes dirigits a l'adolescència i a la joventut realitzats en diferents ajuntaments com a exemple de la quantitat d'actuacions que s'estan realitzant en aquest sentit i que abasten des de la prevenció de la violència de gènere i les agressions sexistes a la promoció de les relacions igualitàries en l'àmbit de la parella, la coeducació, la corresponsabilitat o la participació social de la joventut.

 

Nou tècnic de Joventut
La Mancomunitat de l'Horta Sud compte des de fa dos anys amb una unitat d'Igualtat amb una agent i una promotora que, des de l'entitat intermunicipal, coordina campanyes i accions amb els municipis de la comarca. A més, l'administració comarcal ha incorporat fa poques setmanes un tècnic de joventut que realitzarà també funcions de coordinació amb la resta de tècnics municipals de l'Horta Sud.

Modificat el Dimarts, 25 Mai 2021 12:57