El vicepresident Bielsa visita les obres finançades per la Diputació a l'Horta Nord

Dimarts, 29 Juny 2021 13:02 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 182 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El vicepresident de la Diputació de València i diputat de Cooperació Municipal, Carlos Fernández Bielsa, ha recorregut este dilluns la comarca de l'Horta Nord. En concret, el diputat provincial ha visitat els municipis de Bonrepòs i Mirambell, Almàssera, Museros, El Puig, Moncada, Godella i Rafelbunyol, amb l'objectiu de conéixer l'evolució de diferents projectes subvencionats per la corporació en estes localitats.

 

A la comarca de l'Horta Nord li corresponen este any 5.407.884 euros del Fons de Cooperació en el qual la institució provincial participa al costat de la Generalitat. Així mateix, pel que fa al Pla d'Inversions 2020-2021, els ajuntaments de la comarca estan duent a terme un total de 207 projectes d'infraestructures finançats amb els 15 milions d'euros assignats per la Diputació, a través de l'àrea que dirigeix Fernández Bielsa.

 

La ruta ha començat en el municipi de Bonrepòs i Mirambell, on el vicepresident, al costat de l'alcaldessa Raquel Ramiro i el seu equip de govern, han visitat diversos projectes finançats per la institució provincial. La visita comarcal ha continuat a Almàssera, on ha sigut rebut per l'alcalde Ramón Puchades. Allí ha pogut comprovar les millores realitzades en la localitat gràcies al Pla d'Inversions.

 

Carlos Fernández Bielsa ha tingut l'oportunitat de conéixer també diverses actuacions dutes a terme per la Diputació a Museros i El Puig, on ha compartit visita amb les seues respectives alcaldesses, Cristina Civera i Luisa Salvador. Al Puig ha sigut present, a més, la diputada provincial Amparo Orts.

 

Finalment, el vicepresident de la Diputació de València ha conclòs el seu recorregut en els municipis de Godella i Rafelbunyol, on al costat dels seus alcaldes Teresa Bueso i Fran López, han visitat nombrosos projectes finançats per l'ens provincial.

Modificat el Dimarts, 29 Juny 2021 13:02