La Mancomunitat de l'Horta Nord promou i fomenta l'esport en els seus municipis

Dimarts, 13 Juliol 2021 10:30 Escrit per  Mancomunitat Horta Nord Publicat en Comarca-VAL Vist 97 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Sota el lema ‘Fomentem l’Esport’ l'Àrea d'Esports de la Mancomunitat de l'Horta Nord tracta de fomentar les activitats esportives als seus pobles a través de valors com l'esforç, el treball en equip, el respecte i la superació.

 

Mostra d'això és el patrocini de totes les partides juvenils de pilota valenciana, prèvies a les partides professionals, que es disputaran durant tot aquest estiu en el Trinquet Tio Pena de Massamagrell, i en les quals jugaran pilotaris dels municipis que conformen la Mancomunitat Horta Nord.

 

El dimarts passat, van començar aquestes partides, amb la disputa entre Adrián i Morret enfront de Efrén i Marco, jugadors de Museros, Massamagrell i El Puig.

 

I és que des de la Mancomunitat es realitza una clara aposta per la defensa de l'esport com a eina d'aprenentatge. Així ens ho fa saber José Vicente Andreu, el president de la Mancomunitat: “L'esport és capaç d'ensenyar-nos a treballar en equip, a superar-nos i esforçar-nos per a aconseguir els nostres objectius, sempre des del respecte pel rival i el foment d'una vida saludable”.

 

“Poder celebrar competicions esportives com són aquestes partides de pilota, un esport que significa tant per a nosaltres, és motiu de celebració” assenyala l'alcalde de Massamagrell i responsable d'esports de la Mancomunitat, Paco Gómez. Així, el vocal de la Mancomunitat reflecteix la seua satisfacció amb la col·laboració amb el torneig d'un esport tan arrelat en la cultura valenciana com és la pilota, qui acaba amb un missatge de suport als partícips del torneig: “Sort a tots els pilotaris, que puguem gaudir tots d'un apassionant torneig i que siguem capaços de continuar gaudint de la pràctica d'aquest esport”.

 

Com bé reflecteixen les seues declaracions, a l'Horta Nord es realitza una clara aposta pel foment de l'esport per a educar en valors als més joves.

 

 

Modificat el Dimarts, 13 Juliol 2021 10:32