La Mancomunitat del Carraixet col·labora amb els campaments urbans

Dimarts, 20 Juliol 2021 11:16 Escrit per  Mancomunitat del Carraixet Publicat en Comarca-VAL Vist 177 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els municipis de la Mancomunitat del Carraixet, Alfara del Patriarca, Almàssera, Bonrepòs i Mirambell, Foios i Vinalesa, estan duent a terme els seus campaments urbans destinats a la població més jove, concretament, van dirigits a persones entre 12 i 16 anys.


Dins del campament urbà existeixen diferents activitats organitzades per als pròxims dies on la diversió i el contacte social entre iguals és present. Així doncs, l’àrea de Joventut de la Mancomunitat del Carraixet no ha volgut perdre l’oportunitat de col·laborar amb els diferents municipis a través de dues activitats, com el taller DIY de personalització de motxilles i la primera “Trobada Manco Carraixet Jove” a la piscina de Benicalap. En totes dues activitats les i els joves han mostrat el seu interès i una gran implicació.


Al voltant de 100 adolescents, d’edats compreses entre els 12 i 16 anys, estan gaudint d’uns dies on l’aprenentatge cooperatiu, el treball en grup i el desenvolupament de les habilitats socials i psicomotrius, són alguns dels objectius. Aquest tipus d’escoles estivals són importants per a fomentar el tracte entre grups de la mateixa edat, desconnectar de les tecnologies i aprendre durant un període vocacional, on la diversió i l’entreteniment són els eixos vertebradors de tota la programació.


Des de l’àrea de Joventut de la Mancomunitat del Carraixet s’aposta per aquest grup d’edat perquè puguen tindre igualtat d’oportunitats, així, durant tot l’any es realitzen cursos de formació, tallers d’aprenentatge o xarrades informatives. A més, en tots els municipis es compta amb una seu física on la joventut pot acudir a informar-se sobre qualsevol tema que puga ser del seu interès tant en l’àmbit laboral com formatiu.

 

Informa Nou Horta. Comarca

Modificat el Dimarts, 20 Juliol 2021 11:17