Alfara del Patriarca reforça la campanya contra les paneroles, rosegadors i el mosquit tigre

Dijous, 29 Juliol 2021 16:41 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 175 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’ajuntament d'Alfara del Patriarca, dins de la campanya de Salut Pública de la Diputació de València, ha reforçat el tractament de xoc per al control de paneroles en la xarxa de clavegueram municipal. Ahir un tècnic de l'empresa GBS Calidad Ambiental realitzà nous tractaments contra aquests insectes en punts on havien detectat la seua presencia, donant així resposta a la informació proporcionada per al veïnat. Al mes de juny els tècnics ja efectuaren els tractaments periòdics que cada any s'efectuen en la xarxa municipal. Per això, revisant diverses tapes del clavegueram, gran part d’elles ja no tenien aquests insectes, no obstant això, sí que s’efectuaren nous tractaments en àrees afectades.

 

Per altra banda, també es va revisar i emfatitzar el programa de desratització en el clavegueram públic i es va efectuar la campanya contra el mosquit tigre, executant un tractament larvicida mitjançant l’aplicació d’un producte líquid de base de silicona per al control físic de larves de mosquit en embornals. En aquest cas, se sol·licita la col·laboració de la ciutadania per a evitar aigua estancada on puguen proliferar aquests insectes.

 

Respecte als tractaments, el tècnic efectua una marca groga en aquells punts on es tira producte contra les paneroles, i una roja en els punts de desratització, a més també es fica cinta adhesiva en alguns casos.

 

Informa Nou Horta. Alfara del Patriarca