Rafelbunyol inicia el projecte de responsabilitat social 'Viu Rafelbunyol'

Dimecres, 08 Setembre 2021 14:54 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 235 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Rafelbunyol, dins del programa de formació, promoció i divulgació en matèria de Responsabilitat Social de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, ha començat el projecte municipal ‘*Viu Rafelbunyol’ amb el qual pretén fomentar entre la població els valors i la cultura de la Responsabilitat Social.

 

Per a Fran López, alcalde de Rafelbunyol: “Amb aquesta iniciativa volem continuar avançant cap a un municipi i una societat que genere capacitats veïnals en ambients que respecten la diversitat i fomentar valors cívics i respectuosos amb l'entorn”.

 

El projecte, que va donar principi aquest dilluns a través de la presentació del mateix mitjançant un vídeo informatiu, contempla també la difusió de fullets explicatius entorn de la Responsabilitat Social, així com l'exposició de pancartes en balcons i edificis municipals amb missatges socialment responsables, entre altres.

 

Una vegada finalitzades totes les accions, es realitzarà una enquesta ciutadana per a conéixer l'impacte d'aquesta campanya.

 

Informa Nou Horta. Rafelbunyol

Modificat el Dimecres, 08 Setembre 2021 14:55