L’Ajuntament de Rafelbunyol posa en marxa, per primera vegada, subvencions per a extraescolars i excursions

Dimecres, 13 Octubre 2021 11:29 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 102 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Rafelbunyol ja ha posat en marxa, per primera vegada en la història, les seues subvencions per a activitats extraescolars i excursions. El termini de presentació de sol·licituds per poder optar a elles es va obrir el passat 30 de setembre i es tancarà el dimecres 20 d’octubre.

 

Aquestes ajudes van destinades a menors de entre 3 i 17 anys que pertanyen a famílies amb risc de vulnerabilitat. Amb elles es pretén fomentar la realització d’activitats extraescolars i la possibilitat d’acudir a les excursions de l’escola.

 

Segons l’alcalde de Rafelbunyol, Fran López: “El desenvolupament social de menors deu ser una prioritat independentment de la situació econòmica en la que es trobe cada família, i aquestes subvencions tracten de garantir-ho per a que tots els xiquets i xiquetes no es queden sense poder gaudir de l’aprenentatge específic que s’adquireix als continguts extracurriculars”.

 

Per la seua banda, la regidora d’Educació, Rosa Azor, va afegir que “és una iniciativa ambiciosa que duem a terme pensant en la salut física i mental dels i les menors, la importància que recau sobre elles és vital i amb aquestes subvencions esperem que cap menor es quede enrere al seu desenvolupament psicosocial".

 

Les persones interessades en sol·licitar aquestes ajudes trobaran tota la documentació en la pàgina web de l’Ajuntament, a més també poden consultar els dubtes telefonant a Serveis Socials.

 

Informa Nou Horta. Rafelbunyol