Les xerrades de conscienciació sobre les conseqüències d’ampliar el port de València arriben a Torrent

Dilluns, 18 Octubre 2021 09:15 Escrit per  Fundació Horta Sud Publicat en Comarca-VAL Vist 322 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Hui dilluns dia 18 d’octubre la Casa de Cultura de Torrent acollirà, a les 19:30 h, una xerrada-col·loqui sobre les conseqüències que tindria l’ampliació del port projectada, tant en la ciutat de València com en la seua àrea metropolitana. En l’acte hi intervindran Josep Gavaldà, membre de Per l’Horta i de la Comissió Ciutat-Port, i David Adrià, membre de Joventut pel Clima – Fridays for Future, entitats organitzadores de la manifestació convocada pel divendres 22 d’octubre.


La Casa de Cultura de Torrent acollirà hui dilluns dia 18 d’octubre a les 19:30 h, una xerrada-col·loqui sobre les conseqüències que tindria l’ampliació del port actualment projectada tant en la ciutat de València com en la seua àrea metropolitana i, especialment, en la comarca de l’Horta Sud, territori metropolità que més afectat es veuria per l’ampliació.


L’acte, organitzat pel CSA La Llavor i la Comissió Ciutat-Port, amb la col·laboració del Col·lectiu Soterranya, la Comissió 9 d’Octubre, la Comissió 8 de març i la Fundació Horta Sud, servirà també per a fer una crida a la mobilització de cara a la manifestació convocada pel divendres 22 d’octubre a la ciutat de València sota el nom “Pensem global, actuem local: No a l’ampliació del port de València”.


En la primera part de l’acte intervindran Josep Gavaldà, membre de la Comissió Ciutat-Port i Per l’Horta, i David Adrià, membre de Joventut pel Clima – Fridays for Future, com a representants de les entitats convocants de la manifestació. Gavaldà i Adrià explicaran els motius de la mobilització convocada i els efectes de l’ampliació del port, així com el paper que ha de jugar la ciutadania organitzada i especialment la joventut davant aquestes iniciatives en un context d’emergència climàtica com l’actual.


Posteriorment, s’obrirà a la ciutadania la possibilitat d’intervenir, amb la finalitat de reflexionar conjuntament sobre les futures accions i estratègies a seguir.

 

Informa Nou Horta. Fundació Horta Sud