⁣⁣La Mancomunitat lidera un projecte Erasmus per a facilitar la mobilitat per Europa d'estudiants de Formació Professional en l'àmbit culinari

Dimecres, 01 Desembre 2021 11:13 Escrit per  Mancomunitat Horta Sud Publicat en Comarca-VAL Vist 92 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Mancomunitat de l'Horta Sud ha sigut acreditat per a liderar un projecte europeu Erasmus que facilitarà la mobilitat d'estudiants i personal de Formació Professional en l'àmbit culinari. A més de la Mancomunitat, en el projecte participen com a socis l'Hotel Escola Ecotur, el Centre Integrat Public de Formació Professional de Benicarló, el València Culinary Center, la Fundació Horta Sud i l'Ajuntament de Quart de Poblet.

 

Aquesta acreditació permetrà realitzar mobilitats amb totes les despeses cobertes d'alumnat, graduats i professorat de Grau Mitjà d'FP de totes les escoles participants i durant tot el programa Erasmus fins al 2027.

 

La comissió avaluadora del projecte ha tingut en compte la totalitat de les places sol·licitades per la Mancomunitat per a aquest primer any de programa. En concret, i fins a novembre de 2022, es comptarà amb 50 mobilitats de 32 dies i 10 de 122 dies de duració per a estudiants i 21 mobilitats de 7 dies per a professorat i/o personal no docent.

 

Els itineraris formatius seran personalitzats i s'adaptaran a les necessitats i especialitats de cadascun dels alumnes i alumnes que participen en el projecte. Es podrà triar entre centres de formació especialitzats en gastronomia d'Itàlia, Malta, Irlanda, Bèlgica, França i Portugal.

 

Per al president de la comissió d'Assumptes Europeus de la Mancomunitat de l'Horta Sud, Bartolomé Nofuentes, la concessió de l'acreditació Erasmus és un “motiu de satisfacció” per a l'entitat comarcal que aconsegueix liderar un projecte que “millorarà la formació dels i les estudiants de cuina de les nostres escoles i propiciarà un intercanvi de coneixements en el camp de la gastronomia que resultarà sens dubte molt beneficiós per al sector”.

 

Informa Nou Horta. Comarca

Modificat el Dimecres, 01 Desembre 2021 11:15