Turisme Carraixet, la consolidació del destí slow de l’horta valenciana en FITUR

Dijous, 20 Gener 2022 09:19 Escrit per  Mancomunitat Carraixet Publicat en Comarca-VAL Vist 203 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Turisme Carraixet presenta les novetats del 2022 en la Fira Internacional de Turisme. I és que aquest pròxim any ve carregat d'impuls per a aquesta destinació turística on la protagonista és l'horta i les persones que la treballen. D'aquesta manera, es continua apostant pel club Tastem l'Horta, on el producte agrícola es mostrarà com el principal actiu del destí, sense deixar de costat el comerç tradicional i de proximitat, i els restaurants que ofereixen aquest producte de km0.


A més, enguany, Turisme Carraixet participarà en la Capitalitat Mundial del Disseny al València Street Festival, amb el festival Miradors de l'Horta, on l'art eixirà als carrers dels municipis d'Albalat dels Sorells, Alfara del Patriarca, Almàssera, Bonrepòs i Mirambell, Foios, Meliana i Vinalesa, a més de participar en la capital del Túria.


El Quadern de Viatge, és una altra de les accions més esperades, ja que oferirà experiències a tots els visitants i al veïnat, perquè puguen sentir en primera persona tot el que aquest llibre relata. Les activitats i esdeveniments organitzats pretenen donar vida a un llibre que recull la part més quotidiana dels municipis que formen part de la marca turística.


Una recent ruta d'albirament d'ocells, amb quatre hàbitats diferents, serà un altre dels reclams per a l'any que comença. Així trobarem diferents punts on poder veure els ocells més comuns del nostre entorn, centrant-se en l'horta, el barranc, la costa i l'urbà.
Una guia cicloturista permetrà a l'usuari recórrer els camins del Carraixet en tan sols tres trams. Una acció que naix amb l'objectiu de mostrar les opcions de practicar un turisme slow i de plena consciència amb l'entorn, alçant el cap del manillar per a admirar els paisatges que l'horta canviant ofereix, els edificis i construccions més emblemàtiques dels nostres pobles, i per què no? Descobrir tot el que la gastronomia té per a nosaltres.


Tots els municipis de Turisme Carraixet ja disposen d'uns tòtems informatius amb balises intel·ligents que permeten acostar la informació més pertinent al turista. Gràcies a l'aplicació INVENTRIP, es podrà accedir a la informació de cada punt d'interés des dels nostres dispositius mòbils, crear el nostre propi viatge i fins i tot mostrar-nos tot el que podem visitar a l'Horta del Carraixet.


Durant tots els mesos de l'any s'oferiran activitats experiencials per a acostar aquesta destinació turística a la població i al turista. L'objectiu és que les persones puguen experimentar i sentir per ells mateixos, continuar amb el turisme experiencial i sensorial on el protagonista és la persona que viu l'experiència.


D'aquesta manera, Turisme Carraixet es consolida com una de les destinacions turístiques sostenibles més importants de la comarca i de la província, gràcies a l'encert en la seua estratègia de desenvolupament turístic. Apostant des de la seua creació per l'horta i pel producte de proximitat gràcies a tots els agents que el treballen, des de l'agricultor, passant pels comerços tradicionals, fins a arribar a la transformació final del producte, de la mà dels nostres restaurants. Així és Turisme Carraixet, el destí de referència slow i sostenible de l'horta de València.

Modificat el Dijous, 20 Gener 2022 09:20