Massamagrell, Museros, La Pobla de Farnals i Tavernes Blanques inicien una nova edició del Curs de Monitor/a de Temps Lliure

Dimarts, 15 Febrer 2022 09:26 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 267 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els ajuntaments de Massamagrell, Museros, La Pobla de Farnals i Tavernes Blanques s'han tornat a unir per a realitzar una nova edició del Curs de Monitor/a de Temps Lliure, un curs dirigit mitjançant el qual es forma a la joventut per a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats d'oci educatiu per a xiquets, xiquetes i joves en edat escolar.

 

El curs, que té quatre mesos de duració, es desenvoluparà cada mes en un municipi diferent perquè tot l'alumnat compte amb les mateixes facilitats de proximitat. Les sessions d'aquest mes de febrer es realitzaran en l'Espai Jove de Museros, el mes de març l'alumnat acudirà a les instal·lacions de Tavernes Blanques, a l'abril es farà a La Pobla de Farnals, i al maig serà l'Edifici de la Joventut de Massamagrell el que aculla les sessions formatives.

 

Abans de començar la primera sessió, el dissabte passat 12 de febrer, l'alcaldessa de Museros, l'alcalde de Massamagrell i el personal tècnic de joventut dels diferents municipis, van presentar el curs i van donar la benvinguda a l'alumnat que participa en aquesta nova edició.

 

Cristina Civera, alcaldessa de Museros, els va traslladar que gaudisquen i aprofiten al màxim aquesta oportunitat "no sols per rebre el títol acadèmic, sinó pel futur resultat laboral, i el més important, l'ambient i vincles socials que experimentaran".

 

L'alcalde de Massamagrell, Paco Gómez, que també es va mostrar molt satisfet amb la posada en marxa d'aquest projecte, explica que "un any més els ajuntaments continuen apostant per donar ocupació i formació als seus veïns i veïnes, ja que una part de l'import del curs va sufragada i subvencionada per ells mateixos".

 

Aquesta edició, que donarà per finalitzada el 28 de maig, compta amb un total de 25 participants: 10 de Massamagrell, 7 de Museros, 6 de Tavernes Blanques i 1 de La Pobla de Farnals.

 

 

Modificat el Dimarts, 15 Febrer 2022 09:27