L'Ajuntament de Rafelbunyol llança la campanya "Tu tries, al mes o cada tres"

Dilluns, 21 Febrer 2022 09:27 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 215 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Rafelbunyol i Aigües de València posen en marxa aquesta mesura per a facilitar el pagament de l'aigua als usuaris, ja que podran triar el pagament mensual fraccionant l'import.

 

Fins al moment les factures arribaven al ciutadà trimestralment, amb el que s'acumulaven 3 mesos de consum. A partir d'ara, quan l'usuari es done d'alta en el servei, de manera automàtica rebrà en el seu correu electrònic la factura de l'aigua mensualment.

 

L'alta de la seua factura electrònica la podrà realitzar presencialment en les oficines d'Aigües de València, per telèfon o directament en la pàgina web www.aguasdevalencia.es.

 

El fraccionament i la facilitat de pagament als usuaris és una millora en el servei ha pogut ser implantada per Aigües de València gràcies al fet que l'Ajuntament de Rafelbunyol va apostar fa anys els comptadors intel·ligents, amb el que la lectura del consum d'aigua en cada llar o local comercial es du a terme de manera automàtica sense molestar a l'usuari.

 

A més de la millora del servei, aquesta mesura ajuda en la reducció d'emissions de CO₂ a Rafelbunyol, derivades de la impressió en paper de les factures de l'aigua i de l'enviament a cada usuari, contribuint a complir els objectius de l'agenda 2030.

 

"Es tracta d'una millora per als nostres ciutadans en poder triar i organitzar la seua economia domèstica i al mateix temps una acció que ens permet millorar el medi ambient" ha declarat Fran López, alcalde de Rafelbunyol durant la posada en marxa d'aquest projecte.

 

"Des de l'ajuntament recomanem que cada ciutadà es passe a la factura electrònica de l'aigua perquè és més còmoda, la rebem en el nostre mòbil, ajudem a millorar el medi ambient i a Rafelbunyol li permetrà gestionar millor les seues despeses, gràcies a la factura mensual de l'aigua".

 

Informa Nou Horta. Rafelbunyol

Modificat el Dilluns, 21 Febrer 2022 09:30