Rafelbunyol millora les ajudes del transport per a estudiants

Dimecres, 20 abril 2022 10:33 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 147 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ha pres la decisió d'ampliar les ajudes al transport per als i les estudiants de Rafelbunyol que cursen la seua formació fora de la localitat i ara no sols afecta els trajectes en metro sinó també a les rodalies de Renfe.


La regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Rafelbunyol va portar a ple una proposta per a la modificació de les bases reguladores de l'accés a ajudes per a sufragar parcialment les despeses de transport de la xarxa de transport públic de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), destinada a joves estudiants del municipi que cursen estudis en centres d'ensenyances reglades o postobligatòries fora d'aquest. Una proposta aprovada per unanimitat en ple per a ampliar i millorar aquesta subvenció.

 

Amb el canvi dels títols de FGV i l'opció de combinar transports urbans, el Consistori ha pres la decisió de deixar més obertes les bases perquè "no hàgem de fer un canvi de bases cada vegada que es canvia aquesta nomenclatura" afirma Rosa Azor, regidora de Joventut. A més, afegeix Azor, "considerem molt necessària l'ampliació als títols de tren perquè els i les estudiants que tenim al municipi que es traslladen a la Universitat de Castelló tinguen les mateixes oportunitats que l'alumnat que es forma en València".

 


"Ampliar aquestes ajudes és una forma més d'apostar per la formació i la preparació de la nostra ciutadania jove. Treballem per a no deixar a ningú enrere i donar les mateixes possibilitats a totes les nostres veïnes i veïns" assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

 

Informa Nou Horta. Rafelbunyol

Modificat el Dimecres, 20 abril 2022 10:35