Rafelbunyol continua apostant per la Joventut

Dimarts, 03 Mai 2022 12:36 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 118 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Espai Jove de Rafelbunyol obri cada vesprada de dilluns a divendres per continuar fomentant l'entreteniment, la informació i sociabilització de la joventut.

 

L'Ajuntament de Rafelbunyol, en una nova ferma aposta per la joventut de la localitat, ha ampliat l'horari de l'Espai Jove amb la finalitat de facilitar a les i els usuaris les possibilitats d'assistència, oferint una major oferta d'activitats, orientades principalment a la seua edat i inquietuds.

 

L'Espai Jove que ara estarà obert de dilluns a divendres de 16:30 a 20 hores, tindrà un nou model de funcionament. "Estem dotant a l'Espai d'activitats pròpies, impulsades per la nova dinamitzadora contractada per a la gestió de les instal·lacions. Una contractació que volem agrair a l'IVAJ i que ha sigut possible gràcies a l'ampliació de la nostra subvenció" ha explicat Rosa Azor, regidora de Joventut.

 

Dins de la nova dinàmica i programació, també es preveu recuperar l'obertura de l'Espai alguns divendres a la nit per a oferir un lloc segur on gaudir de l'oci juvenil, que actualment té poques opcions, més enllà dels espais a l'aire lliure.

 

"Volem continuar apostant per aquest centre, fet que demostra aquesta ampliació d'horaris i dies d'obertura, en la necessitat de valorar les inquietuds de la joventut, que troba en l'Espai Jove un lloc on conviure, divertir-se i entretenir-se" assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

 

Informa Nou Horta. Rafelbunyol