Torna la Fira del Comerç Local a Rafelbunyol

Dimecres, 04 Mai 2022 12:14 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 95 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els pròxims dies 14 i 15 de maig tindrà lloc la fira del comerç local a Rafelbunyol al carrer Magdalena amb gran oferta comercial, hostaleria, gastronomia i activitats.

 

"FirALEC" és la primera fira organitzada per ALEC (Associació Local d'Empreses i Comerços) juntament amb l'Ajuntament. Un esdeveniment que ha sigut possible gràcies a la subvenció de la Generalitat Valenciana i la col·laboració de Quattre.

 

Una campanya de foment de vendes promoguda per la regidoria de Comerç i el teixit comercial de la localitat que torna a celebrar-se després d'un parell d'anys sense tindre lloc i en la qual participaran un total de 15 comerços.

 

Els veïns i veïnes es beneficiaran de descomptes i promocions, al mateix temps que gaudiran d'activitats com masterclass, activitats infantils, zona de restauració i música d'ambient.

 

"Amb aquesta iniciativa volem impulsar la venda en el comerç local, donar a conéixer que Rafelbunyol compta amb un ampli teixit comercial i no cal anar a un altre lloc per a fer les compres" afirma Fernando Ciges, regidor de Comerç.

 

"Per a l'Ajuntament l'impuls del comerç local és una prioritat, raó per la qual donen suport a aquest tipus d'activitats, a la vegada que posem en marxa altres subvencions i ajudes, que seran convocades pròximament, com el Bo Comerç Som Rafelbunyol" declara Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

 

Informa Nou Horta. Rafelbunyol