El Fòrum Empresarial de l'Horta Sud oferirà ajuda a les seues empreses associades en la cerca de finançament per a la seua modernització i desenvolupament

Dimecres, 25 Mai 2022 09:26 Escrit per  Fundació Horta Sud Publicat en Comarca-VAL Vist 54 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Fòrum Empresarial de l'Horta Sud continua avançant en la seua aposta per adaptar les empreses de la comarca a les necessitats i desafiaments actuals del món. Amb la mirada posada especialment en la innovació, la digitalització, la transició energètica i la internacionalització, l'agrupació d'empresaris metropolitana ha posat en marxa per a les seues empreses associades un nou servei de suport que els facilite el compliment d'aquests reptes. Es tracta d'un servei d'informació i acompanyament personalitzat a les empreses relacionat amb les ajudes i subvencions d'índole institucional a les quals puguen optar.

 

El servei es desenvoluparà a través de la consultora Innova't 4.0, amb la qual el Fòrum Empresarial ha subscrit un conveni de col·laboració, i facilitarà a les empreses que s'acullen a ell un pla d'impuls específic basat en la planificació, l'estratègia i el disseny de solucions a mesura per a cada projecte. Aquestes empreses podran accedir a tots els recursos a través del cercador d'ajudes públiques de Caixa Popular. A més, el servei ajudarà les empreses a dissenyar un pla de finançament públic adequat i serà la mateixa consultora qui s'encarregarà de l'elaboració i presentació de les propostes i, fins i tot, de la justificació corresponent.

 

Des del Fòrum Empresarial de l'Horta Sud asseguren que aquesta iniciativa respon a les demandes i necessitats detectades en el marc del projecte Serà Horta Sud 2030 i que torna a constatar “el compromís del Fòrum Empresarial amb el compliment dels ODS i els objectius estratègics de l'Agenda Urbana”.

 

Informa Nou Horta. Fundació Horta Sud

Modificat el Dimecres, 25 Mai 2022 09:27