La Mancomunitat de l'Horta Nord celebra “amb molt d'orgull” el 28 de juny

Dimarts, 28 Juny 2022 10:36 Escrit per  Mancomunitat de l’Horta Nord Publicat en Comarca-VAL Vist 188 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Mancomunitat de l'Horta Nord ha preparat diverses accions per a celebrar el Dia Internacional de l'Orgull.

 

En primer lloc, l'entitat ha decidit llançar una campanya amb el lema «Amb molt d’orgull», un missatge de suport al col·lectiu amb el qual es vol transmetre la llibertat de ser lesbiana, gai, transsexual, bisexual, intersexual o queer, i la comprensió mútua.

 

Per a treballar també la diversitat i la inclusió, des de l'àrea d'Igualtat de la mancomunitat, s'està fent una labor pedagògica en els diferents municipis de l'Horta Nord que pertanyen a ella.

 

D'una banda, l'agent d'igualtat està duent a terme activitats formatives, preventives i de sensibilització cap a aquest col·lectiu, que no sols van dirigides a les persones que formen part d'ell, sinó a tot el conjunt de la població.

 

Per una altra, en col·laboració amb Lambda, el col·lectiu LGTB per la diversitat sexual de gènere i familiar, s'està donant a conéixer a la ciutadania els diferents serveis que ofereix aquesta associació a través de díptics informatius i un altre tipus de marxandatge.

 

Per al president de la Mancomunitat de l'Horta Nord, José Vicente Andreu: “en aquest dia tractem de visibilitzar a les persones del col·lectiu LGTBI perquè se senten integrades en la societat. Hui dia, cap persona hauria de sentir-se avergonyida de com és”.

 

Cristina Civera, responsable de l'àrea d'Igualtat, afig que “volem una igualtat que no implique l'homogeneïtzació, sinó el reconeixement de totes les formes d'expressió de la sexualitat i les identitats de gènere”.

 

Informa Nou Horta. Mancomunitat de l’Horta Nord

 

Modificat el Dimarts, 28 Juny 2022 10:36