Rafelbunyol té portada guanyadora per al llibre de festes

Dilluns, 18 Juliol 2022 14:40 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 152 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Rafelbunyol ja té imatge guanyadora del seu Concurs de Fotografia Jove que serà la portada del llibre de festes d'enguany i del qual hui s'han lliurat els premis.

 

Després de 3 anys sense llibre de festes, ha tornat de la manera més participativa possible, cedint-le la portada a la creativitat de la joventut del poble.

 

Així, la fotografia "Enredados" de Mireia Mares Villaroya ha sigut la triada com la fotografia més artística de les presentades al concurs, amb 486 vots en forma de "m'agrada" a l'Instagram de l'Espai Jove, impulsor d'aquesta iniciativa i s'ha convertit en la portada dels milers de llibres que es repartiran enguany entre el veïnat.

 

"Des de l'Ajuntament volem fomentar una joventut activa que tinga veu, opinió i participació en totes les àrees i projectes municipals" afirma Rosa Azor, regidora de Joventut.

 

"Comptem amb els i les nostres joves per als plans municipals, hem creat espais i programació específica per aquest grup poblacional, volem escoltar les seues propostes i enguany que és un any especial, el primer amb festes després de la pandèmia, volíem tindre un gest, donant-los un espai destacat al llibre de festes" assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

 

Informa Nou Horta. Rafelbunyol