Rafelbunyol decideix les propostes a executar dins dels Pressupostos Participatius 2022-23

Dilluns, 26 Setembre 2022 10:34 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 250 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Rafelbunyol comença la fase de votacions dels Pressupostos Participatius 2022-23. Fins al 10 d'octubre la ciutadania podrà votar 3 propostes a través del portal de participació ciutadana de Rafelbunyol per a decidir les actuacions a executar amb els 75.000€ reservats als pressupostos participatius.

 

"La participació ciutadana està adquirint cada vegada més protagonisme, cada edició s'involucra més gent, conscients de la importància que té la seua participació per a la millora del poble" comenta Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

 

Finalitzada la Fase d'Estudi i Validació Tècnica de les propostes d'actuació que la població va formular, l'Ajuntament de Rafelbunyol inicia, hui la fase de votacions entre les 44 propostes vàlides presentades.

 

En la votació, que es realitzarà a través del portal de participació ciutadana https://rafelbunyol.governalia.es/propostes/ totes les persones majors de 16 anys i empadronades a Rafelbunyol podran votar fins a 3 propostes.

 

A més, per a facilitar la participació en el màxim nombre de veïns i veïnes, el personal tècnic de l'Ajuntament durà a terme actuacions de suport a peu de carrer per a ajudar a la ciutadania a votar de manera presencial.

 

Informa Nou Horta. Rafelbunyol