La 29a convocatòria d’ajudes interassociatives per a “projectes que canvien el món” augmenta a 25.000 €

Dimarts, 27 Setembre 2022 11:44 Escrit per  Fundació Horta Sud Publicat en Comarca-VAL Vist 114 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ja està oberta la 29a edició de la convocatòria d’Ajudes a Projectes Que Canvien El Món per a l’any 2023. La Fundació Horta Sud, Caixa Popular i Grupo Ugarte Automoción, destinen 25.000 € per tal d’impulsar la col·laboració del teixit associatiu al territori valencià. La convocatòria reconeix els projectes conjunts que avancen en la consecució dels objectius de l’Agenda Urbana 2030. Es podran presentar projectes fins al dilluns 7 de novembre.

 

Amb la finalitat d’enfortir el teixit social i afavorir la participació ciutadana, la Fundació Horta Sud, Caixa Popular i Grupo Ugarte Automoción convoquen, per vint-i-novena edició, ajudes per al desenvolupament de projectes alineats amb els objectius de l’Agenda Urbana 2030 impulsats per dues o més entitats. Enguany, la convocatòria augmenta la quantitat de la partida, canvia de nom a “Projectes Que Canvien El Món” i d’àmbit territorial, obrint-se a tot el territori autonòmic.


La convocatòria d’ajudes per a projectes en xarxa entre dues o més associacions té una dotació total de 25.000 €, i s’hi inclouen projectes de desenvolupament cultural, social o educatiu i, com en les anteriors edicions, es posa especial èmfasi en la contribució a la transformació de les nostres societats per a complir amb l’Agenda 2030 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides, promovent la realització de projectes entre associacions relacionats amb el Decàleg d’Objectius Estratègics que proposa l’Agenda Urbana 2030.


Amb el nou marc territorial de les ajudes, les entitats subvencionadores volen llançar un missatge d’unió del teixit associatiu d’arreu del territori valencià que, afirmen, “treballa amb els mateixos valors i objectius independentment del municipi o la comarca on desenvolupen la seua tasca”. Així mateix, consideren que aquest marc més ampli “permetrà a totes les associacions conéixer experiències replicables i d’èxit més enllà del seu context més proper” el que, asseguren, “farà possible una maximització de l’aprofitament de la intel·ligència col·lectiva”.


Per a sol·licitar l’ajuda, les entitats hauran d’explicar el paper de les diferents associacions implicades, els municipis on es realitzarà el projecte i de quina manera està prevista la participació ciutadana. Així mateix, les sol·licituds hauran de descriure els objectius, la metodologia, les activitats, el pressupost i l’avaluació del projecte.


La convocatòria està oberta a totes les entitats no lucratives domiciliades a la Comunitat Valenciana, i el termini de presentació de projectes finalitzarà el dilluns 7 de novembre de 2022. Les bases i el formulari de sol·licitud es pot consultar en línia a l’enllaç bit.ly/interassociatius23.


En els 28 anys anteriors de Projectes Interassociatius, s’han lliurat ajudes per valor de 288.671 €, repartits entre 180 projectes i més de 400 entitats.

 

Informa Nou Horta. Fundació Horta Sud

 

Modificat el Dimarts, 27 Setembre 2022 11:46