Rafelbunyol inverteix més de 33.000€ en equipament per al Centre de Formació de Persones Adultes

Dimarts, 22 Novembre 2022 11:07 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 106 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Rafelbunyol ha invertit 33.306 € en la dotació de nou mobiliari i equipament informàtic per al Centre de Formació de Persones Adultes (CFPA).

 

Durant els últims anys, el Consistori ha anat modernitzant i millorant les instal·lacions d'aquest Centre Educatiu que atén les necessitats formatives de centenars de persones de la localitat i voltants.

 

Després de les adaptacions d'accessibilitat, creació de noves aules, millores d'accessos, etc. ha arribat el torn de l'equipament.

 

"Continuem apostant per l'educació de qualitat i per oferir els millors serveis a la nostra ciutadania. Per això, hem invertit en mobiliari per a millorar equipament de les aules, subministraments informàtics per a renovar l'aula d'informàtica i la compra de 5 projectors per a dotar a totes les aules del material necessari" assegura Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

 

"Treballem per una educació lliure, de qualitat i amb accés igualitari de totes les persones independentment de la seua edat o condicions. En els últims anys hem aconseguit una CFPA accessible, amb una baixada de preus, beques i la gratuïtat de la formació en alguns casos. Ara amb aquestes millores fem un pas més, oferint les instal·lacions i equipaments actualitzats que la nostra ciutadania mereix" afirma Rosa Astor.

 

Un projecte, que ha suposat una inversió de 17.818 € en mobiliari per a renovar les aules i 15.488 € en subministraments informàtics, amb el qual s'ha modernitzat el Centre de Formació.

 

Informa Nou Horta. Rafelbunyol