⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣La Mancomunitat facilitarà gratuïtament a les dones operades de càncer de mama coixins anatòmics contra el dolor

Dimecres, 14 Desembre 2022 13:31 Escrit per  Mancomunitat Horta Sud Publicat en Comarca-VAL Vist 98 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Mancomunitat de l'Horta Sud facilitarà de forma totalment gratuïta a les dones de la comarca operades de càncer de mama que s'han sotmés a una mastectomia coixins anatòmics que eviten el dolor en la zona. L'entitat comarcal col·laborarà amb l'associació Grup Dona de Canyelles les voluntàries de la qual seran les encarregades de confeccionar els coixins i amb l'ajuntament d'aquesta localitat.

 

Els coixins en forma de cor impedeixen que el braç fregue la ferida de l'operació, sosté el braç i els músculs del muscle i coll, proporciona una postura adequada, comoditat i la seguretat necessària en el postoperatori. D'aquesta manera, el seu ús permet esmorteir els colps o frecs en la zona afectada convertint-se en un element essencial per a poder dormir sobre el costat operat i útil per a viatjar amb cotxe o autobús, a més d'evitar qualsevol colp accidental en aqueixa zona.

 

Els coixins seran repartits per la Mancomunitat de l'Horta Sud pels centres de salut de tots els municipis de la comarca perquè siguen els professionals mèdics d'atenció primària els que els oferisquen de manera gratuïta a les pacients. "Des de la Mancomunitat volem llançar un missatge a totes les dones operades de càncer de mama de la comarca, volem dir-los que no estan soles i volem amb aquest xicotet detall reforçar la seua autoestima i animar-les a continuar avant", ha comentat José Cabanes, president de la Mancomunitat de l'Horta Sud.

 

Informa Nou Horta. Mancomunitat Horta Sud

Modificat el Dimecres, 14 Desembre 2022 13:32