Jordi Mayor destaca la il·lusió i l'optimisme que ha tornat a generar Fitur entre expositors i empreses de cara a 2023

Dimecres, 25 Gener 2023 09:09 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 25 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El responsable de Turisme de la Diputació de València fa balanç de l'última edició del certamen i destaca el bon acolliment de les iniciatives presentades per València Turisme en la fira


La informació continguda en els correus electrònics corporatius de la Diputació de València únicament pot ser tractada pels destinataris legítims d'aquesta, i ajustant-se als principis i usos que la legislació vigent estableix per al tractament de la informació duta a terme per les administracions públiques. En aquest sentit, s'informa:


a) Si el receptor de la informació és el destinatari legítim haurà de tractar aquesta informació conforme als principis i usos legals que deriven de la relació que mantinga amb la Diputació de València.


b) Si el receptor de la informació no és el destinatari legítim s'aconsella la seua eliminació i, en qualsevol cas, la no utilització en cap forma de la citada informació perquè pot incórrer en responsabilitat legal per ús indegut.


c) Les dades de caràcter personal continguts en els correus electrònics corporatius de la Diputació de València, inclosos els dels destinataris, són tractats conforme a la Política de Privacitat de la Corporació.

Modificat el Dimecres, 25 Gener 2023 09:11