L'empresari Arnau García Ferrer pren el relleu en la direcció de l'Institut Empresarial de l'Horta Sud

Divendres, 27 Gener 2023 11:58 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 67 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

En la mateixa Assemblea General Ordinària es van avaluar els projectes de l'entitat per a 2023, que comencen amb la presentació de la Càtedra PIME

  
L'Institut Empresarial de l'Horta Sud va celebrar ahir la seua Assemblea General Ordinària anual, que va servir per a renovar la Coordinadora encarregada de dirigir les accions de l'associació en els pròxims exercicis. Des d'anit, la direcció de la coordinadora de l'associació empresarial va a càrrec de l'empresari d'Alaquàs Arnau García Ferrer. Una coordinadora que continuarà comptant amb la col·laboració de diferents entitats vinculades al territori com Caixa Popular, IVEFA i la Fundació Horta Sud.


García Ferrer, gerent de Rosalesferrer, va agrair el treball realitzat per l'anterior junta en els últims anys i va sintetitzar, al costat del vicepresident executiu de l'entitat, Paco Pons, els reptes aconseguits i les línies d'actuació de l'Institut per als pròxims exercicis.


Entre aquestes línies d'actuació destaca la presentació i posada en marxa de la Càtedra c Microempreses i Pimes Horta-Sud, que tindrà lloc el dimecres 8 de febrer a Florida Universitària, entitat amb la qual l'han impulsada. A més, des de l'Institut Empresarial de l'Horta Sud estan treballant en un nou projecte per a la transformació industrial de petites empreses que prompte es farà públic.

Modificat el Divendres, 27 Gener 2023 11:59