Sant Antoni de Rafelbunyol declarada festa d'Interés Turístic Local

Dijous, 02 Febrer 2023 12:16 Escrit per  Publicat en Comarca-VAL Vist 60 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La festa amb més tradició i més arrelada a Rafelbunyol, Sant Antoni, és oficialment Festa d'Interés Turístic Local. Una distinció atorgada per la Conselleria de Turisme que va ser publicada ahir al DOGV.

Un títol honorífic que contribueix notablement a la promoció de les festes i que rep la nostra festivitat per les seues peculiaritats i la seua història, ja que és la festa més antiga de la localitat.

Una declaració que va a ser celebrada ahir per la Corporació Municipal juntament l'Associació de Sant Antoni i els Festers de 2024, en un acte sorpresa a la Casa de la Cultura.

L'Ajuntament de Rafelbunyol va convocar als motors de la festa amb la premissa de celebrar l'èxit de la festa de Sant Antoni i el pas de la huitava, per a donar-los la gran notícia d'aquesta distinció.

Una notícia que va ser comunicada pel Director General de Turisme, Herick Campos, en un vídeo homenatge a les nostres festes.

"Sant Antoni ja és festa d'Interés turístic local. Un reconeixement que tracta de conservar el patrimoni que ens fa ser Rafelbunyol. Una distinció que té els noms i cognoms de totes les persones que treballen dia a dia des de fa anys per a preservar i fer créixer la nostra festa" declara Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

"Aquest reconeixement és també una gran responsabilitat i un gran repte que afrontem amb il·lusió i moltes ganes, en una ferma aposta per la continuïtat de la Festa" assegura Tono Ros, regidor de Festes.