Juanita GREEN: un nou concepte de grow shop

Divendres, 15 Novembre 2019 13:30 Escrit per  Publicat en Comerç Vist 1971 vegades

Una botiga Smart Shop Grow diferent, amb personalitat i amb productes de primera qualitat de diferents marques locals, nacionals i internacions. Així és Juanita Green.

 

El públic no es trobarà amb un grow qualsevol sinó un grow que compagina la qualitat dels seus productes amb una decoració personalitzada pels mateixos amos amb un apartat que pots comprar roba de diferents països del món, com Nepal i l'Índia, i còmoda per a practicar ioga i pilates. Un concepte nou i personalitzat, fugint de la clàssica botiga grow freda i comercial. Una demanda que molt poques botigues ofereixen, ja que molts consumidors busquen un estil propi que els identifique amb la seua personalitat. Per això, pots trobar un assessorament i venda personalitzada per al cultiu de les teues plantes i tota l'essència i identificació personal amb un lloc reservat per a la compra de roba i complements molt característics del públic al qual van dirigits.

 

El grow també ofereix cremes hidratants per a diferents malalties i combatre problemes com la fibromiàlgia, l'insomni i l'ansietat.

 

L'equip de *Juanita Green porta molts anys d'experiència experimentant i millorant la qualitat i la producció dels seus productes i comparant el que es demanda i ofereix en el mercat. Treballen amb altres marques diferents a la competència, estudiant a conèixer totes les marques del mercat tant d'Espanya com les d'importació. Un duro treballo dia rere dia per a oferir els millors resultats finals al públic. També, realitzen comandes personalitzades de clients que no troben en cap altre lloc i en un termini de 2 i 3 dies poden recollir-lo en l'establiment.

 

Un altre secret de l'èxit és el boca a boca. Les recomanacions dels consumidors a altres persones interessades en els productes que ofereix Juanita Green creix de manera exponencial el renom de l'establiment. L'assessorament, a tots aquells que s'acosten a conéixer els seus serveis, és personalitzat i concret als dubtes dels consumidors. Juanita Green garanteix la discreció amb horaris personalitzats als clients. Un tracte mutu i de confiança, que no tots els grow ofereixen.

 

C/ Hort de Soriano, 7 Pol. Ind. Masía del Juez - Torrent. Tel. 610 47 36 27

Modificat el Divendres, 15 Novembre 2019 13:40