Els especialistes d'Institut Mèdic Ricart et revelen les pitjors conseqüències dels trasplantaments capil·lars lowcost

Divendres, 15 Novembre 2019 13:53 Escrit per  Publicat en Comerç Vist 1467 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'alopècia és inevitable i el trasplantament capil·lar s'ha convertit en una tendència a l'alça els danys col·laterals de la qual es multipliquen quasi a la volta que el nombre d'empelts que es realitzen fora i dins de les nostres fronteres en clíniques de dubtosa reputació.

 

Són centres en els quals les tècniques que practiquen no sempre estan testades científicament, però sobretot no tenen un mètode diagnòstic precís capaç de determinar l'origen real de la pèrdua del cabell i si els pacients són candidats al trasplantament. Són molts als quals els prenen el pèl abans d'hora, ja que els pressuposten una intervenció l'únic diagnòstic de la qual s'ha extret d'una foto via whatsaap sense analítiques, ni tricoscòpia digitalitzada.

 

Proves que moltes vegades determinen que es tracta d'una mena d'alopècia que té solució amb tractaments mèdics capil·lars. De l'alt percentatge de confiats que accepten la valoració telefònica, la meitat viatgen a l'estranger gairebé a despeses pagades amb la promesa de posar solució a la seua calvície, però ho paguen car, ja que han d'intentar posar remei a alteracions que mai els van esmentar en el seu pressupost inicial. L'equip de medicina capil·lar d'Institut Mèdic Ricart, situat en Avinguda del Vedat 147 a Torrent, atén cada vegada més a nous pacients amb cicatrius en la zona donant, amb àrees de pell necrosades o víctimes directament d'empelts inexistents. Per a molts d'ells ja no existeix solució. Els especialistes alerten i insisteixen en la importància de realitzar-se un diagnòstic primerenc i rigorós el resultat del qual els oferesca la pauta de tractament més adequat. Aquesta unitat especialitzada en medicina i regeneració capil·lar ha desenvolupat formulacions exclusives totalment personalitzades, que combinades amb fàrmacs de provada eficàcia mèdica com són dutasteride i finasteride, han suposat una revolució anticaiguda capaç de frenar en temps rècord la futura calvície d'un elevat número de persones.

 

Falsos mites sobre la regeneració capil·lar

Ni locions miracle, ni màscares amb super poders que frenen la caiguda capil·lar, i oblidem per complet les rutines casolanes perquè no existeix cap que actue directament al nivell del fol·licle per a solucionar l'alopècia. De la mateixa manera no existeix xampú en el món que penetre des de l'arrel a les puntes, i pràcticament tots els que prometen una solució en el mercat són bàsicament una estratègia de màrqueting. Respecte als tractaments basats en cèl·lules mare, els dermatòlegs d'Institut Mèdic Ricart asseguren que si bé és cert que "Les cèl·lules mare fa anys que estan al servei de la medicina regenerativa per al tractament i recerca de malalties, en l'àrea capil·lar i com a tècnica per al tractament de l'alopècia endogenètica, actualment encara no ha demostrat evidència científica que ens permeta poder confiar en la regeneració capil·lar amb aquesta tècnica".

 

Instituto Médico Ricart: Avenida al Vedat, 147 Torrent. Pida su cita en el: 960 619 002 - Whatsapp: 647 591 423 - 1ª visita de medicina estética gratuita

www.institutomedicoricart.com  ·   #instmedricart   ·   Concierto con las principales compañías aseguradoras

Modificat el Divendres, 15 Novembre 2019 13:58