ACST presenta l'APP del 'Comerç de Confiança'' de Torrent

Dijous, 28 Mai 2020 11:57 Escrit per  ACST Publicat en Comerç Vist 943 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent posa en marxa una APP amb l'objectiu de donar confiança als clients i que la ciutadania conega els comerços i empreses de serveis de la nostra ciutat que han pres les mesures oportunes per a garantir una compra segura amb motiu de la crisi de la COVID-19.

 

La iniciativa ha distribuït quasi 1000 pantalles de protecció facial, així com vinils informatius, entre els més de 300 comerços de la ciutat de Torrent que s'han sumat ja a la campanya i la nova APP.

 

L'Associació de Comerciants i Serveis de Torrent (ACST), va posar en marxa, coincidint amb les fases de desescalada, una campanya de suport al teixit empresarial local amb el regal d'un vinil informatiu, per a col·locar a les portes i aparadors dels negocis, que constata que els establiments són 'segurs' en la seua reobertura al públic.

 

El cartell ja ha començat a instal·lar-se entre els més de 300 negocis torrentins que l'han sol·licitat i que, durant aquests mesos de crisis, han rebut informació diària i material informatiu (cartelleria, infografies, etc.), per a adaptar els seus negocis complint amb les mesures de salut i higiene requerides per les autoritats.

 

Segons Iván Valls, director d'ACST: "Els negocis que s'adherixen a la campanya, són avalats per la Confederació Valenciana de Comerç (CONFECOMERÇ CV), així com per la CEC (Confederació Espanyola de Comerç), organismes oficials que certifiquen que aquests comerços i empreses han rebut la informació (i material) pertinents per a garantir una compra amb total seguretat".

 

A més, des de l'entitat torrentina, també estan entregant, amb motiu de la campanya, pantalles de protecció facial amb l'objectiu d'afavorir tant la seguretat dels comerciants, com la dels seus clients.

 

L'objectiu d'aquesta iniciativa és que "els clients sàpien que el negoci ha pres les mesures d'higiene i seguretat oportunes per a combatre la Covid-19" i que es tracta, tal com es pot llegir en el lema de la campanya, d'un 'Comerç de Confiança'.

 

L'associació engloba a més de 300 negocis locals de diversos sectors que han vist reduïts els seus ingressos de manera dràstica per l'estat d'alarma.

 

Durant aquests dos mesos, ACST, que forma part de la directiva de la Confederació Valenciana de Comerç representant oficialment als comerços de la ciutat de Torrent, ha estat en continu contacte amb els seus associats fent de transmissor de les decisions que s'anaven prenent en l'àmbit estatal, autonòmic i municipal.

 

D'igual manera, ha prestat la seua col·laboració per a tramitar les ajudes que s'han convocat des de l'Ajuntament de Torrent per a les PIMES i Autònoms que ascendixen a quantitats que van entre els 350 i 700 euros en concepte de despeses recurrents i lloguer respectivament.

 

Cal ressaltar que l'associació, coincidint amb la crisi de la COVID-19, ha superat el número de 300 negocis associats, la quantitat més alta des de la seua fundació el novembre de 1984 i que fa justícia a la intensa labor informativa, i de suport al comerç local, que l'entitat ha realitzat en aquests moments de crisis.

 

Segons Valls: "Amb motiu d'aquesta crisi de la COVID-19, el teixit comercial ha sigut conscient de la importància de pertànyer a una associació professional que l'informe i defense els seus drets. Una associació és una mica més que l'organització d'un esdeveniment puntual (una fira comercial, una campanya, una xarrada empresarial, etc.), és un organisme que ha de treballar professionalment, diàriament, per a fer costat als seus negocis associats quan més ho necessiten.

 

Durant aquests mesos hem rebut desenes de crides i emails diaris sol·licitant informació de tota classe (subvencions, ajudes, ERTEs, condicions de les fases de desescalada, adequació de locals comercials, Etc.), i això ha suposat un increment de més de 50 noves altes en la nostra massa social.

 

ACST és l'única associació professional, al costat de l'empresarial que defensa els drets de les empreses de Masia del Jutge (pertanyent a FEPEVAL, federació de polígons industrials de la Comunitat) oficialment reconeguda a la nostra ciutat per organismes oficials com CONFECOMERÇ i la CEC.

 

Aquest fet és fonamental perquè, quan pagues una quota, has de saber que, en casos de crisis, la teua associació no desapareixerà i va continuar donant-te suport oficialment en temps de crisi".

 

Si encara tens un negoci a la ciutat de Torrent i encara no t'has sumat a la campanya del 'Comerç de Confiança', pots sol·licitar informació telefonant al 616832711 o escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Pots descarregar l'APP del 'Comerç de Confiança' en els següents enllaços:

iOs (iPhone): https://apps.apple.com/es/app/acs-torrent/id938468447

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=negoapp.infinitoostudios.acstorrent

Modificat el Dijous, 28 Mai 2020 12:49