‘Frutas y verduras Ana’, la teua botiga de confiança a Torrent

Divendres, 10 Juliol 2020 11:04 Escrit per  Diana Gimeno Publicat en Comerç Vist 1650 vegades

Fruites, verdures, olives, fruita seca, llegums Andreu del carrer Convent de Torrent... Aquests i molts més productes podreu trobar-los en la nova tendisca 'Frutas y Verduras Ana' situada a l'interior del Centre Comercial Les Amèriques de Torrent des de fa poc més d'una setmana. Anteriorment estaven en el pàrquing de les Amèriques, a 10 metres de distància des d'on ara estan localitzats.

 

A més d'aquesta botiga, tenen una altra botiga igual a Aldaia des de 1989, i en la capital de l'Horta Sud estan des de fa 10 anys. "Sempre hem funcionat molt bé, el nostre gènere és d'una qualitat-preu molt bona, i la gent té molt bona resposta" ens comenta Ana, la seua propietària.

 

Al contrari que altres botigues del mateix sector en les quals, moltes, compren els productes un dia per a tota la setmana, en 'Frutas y Verduras Ana' acudeixen cada dia a les 2 del matí al Mercat de Proveïments per a portar els productes frescos a la botiga: "Per a nosaltres el més important són els nostres clients, per això, cada dia els oferim totes les verdures i fruites del dia".

 

En 'Frutas y Verduras Ana' venen qualitat i alimentació a un preu immillorable. "La nostra diferenciació respecte a la competència resideix en la qualitat principalment, a més d'un tracte excel·lent i pròxim amb tota la nostra clientela".

 

Aquest nou local permet que els clients estiguen molt més amples i còmodes, ja que és el doble de gran que l'anterior. "La pandèmia patida ha sigut clau en la decisió d'aquest trasllat. On estàvem ens manejàvem molt bé malgrat ser més xicotet, però amb aquesta nova realitat que estem vivint, decidim que era millor disposar d'un local més gran". En aquest aspecte, en ''Frutas y Verduras Ana' compleixen rigorosament amb totes les mesures de prevenció de l'expansió de la Covid-19: aforament limitat de 4 persones, en l'entrada disposen de dispensadors hidroalcohòlics, s'obliga l'ús de màscara i es compleixen les cues de clients per a l'entrada a la botiga per torns.

 

Si el que vols és qualitat a bon preu en la teua alimentació, 'Frutas y Verduras Ana' és la teua botiga.

 

Horari: dilluns a divendres de 9 a 20.30 h, dissabtes de 9 a 14.30 h i de 17.30 h a 20.30 h.

 

Frutas y Verduras Ana · C.C Les Amèriques · Torrent Telèfon: 699 53 66 82

Modificat el Divendres, 10 Juliol 2020 11:07