‘Roba les quatre estacions’, la botiga de roba per a tots els gustos i talles

Divendres, 10 Juliol 2020 11:11 Escrit per  Jéssica Medina Publicat en Comerç Vist 1421 vegades

Cata Mengibar, la nova propietària de la botiga 'Roba les quatre estacions' de Torrent, feia més de trenta anys que estava treballant de cara al públic, i va veure l'oportunitat de gestionar aquest negoci juntament amb l'ajuda i assessorament de familiars amb experiència en el món de la moda. "Jo m'he volgut arriscar, sempre cal aprendre i millorar, i sé que puc traure cap avant ''Roba les quatre estacions' ens comenta Cata.

 

En aquesta botiga trobaràs roba per a tots els gustos i cossos, des d'un estil més casual, fins a un més de diari i de vestir. Però el que més la diferència respecte a la resta, és la seua varietat de peces de roba per a gent gran i el seu ampli ventall de talles: "Sovint ens trobem que a les botigues de roba hi ha poca varietat per a la gent més major, i fins i tot, les talles grans, tant per a joves com per a majors, solen tindre un estil molt allunyat de la moda actual. Per això, sense perdre la modernitat i la qualitat, a la nostra botiga venem roba per a tota mena de cossos i edats" explica la propietària.

 

En 'Roba les quatre estacions' podràs trobar roba des de l'estil més modern fins al més clàssic, compresa entre les talles 38 i 60.

 

"Anem adaptant-nos a la nostra clientela i als seus gustos, per això, a poc a poc anirem portant més novetats", destacant entre elles els diferents i variats accessoris i complements que a la botiga tenen, tant per a home com per a dona.

 

I és que, siga com siga el teu cos i l'edat que tingues, en 'Roba les quatre estacions' trobaràs el que més t'agrada!

 

Roba les quatre estacions · Carrer Pintor Ribera, 5, Torrent · Telèfon 961 564 629

Modificat el Divendres, 10 Juliol 2020 11:13