ACST i Confecomerç anuncien “Un futur menys black” amb premi per a qui compre en el comerç de Torrent durant el Black Friday

Divendres, 13 Novembre 2020 11:25 Escrit per  Publicat en Comerç Vist 743 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent presenta, a la ciutat de Torrent, la campanya "Un Futur Menys Black" que, amb la col·laboració de CONFECOMERÇ CV (Confederació de Comerç i Serveis de la Comunitat Valenciana) i Cambra de Comerç, té com a objectiu incrementar les compres en el comerç local amb motiu d'aquest Black Friday 2020.

 

Fa ja diversos anys que el "Black Friday" va arribar a les nostres vides amb l'objectiu d'incrementar les vendes, en el comerç, prèvia arribada de la campanya nadalenca. El que va començar sent un dia especial dedicat al llançament d'ofertes puntuals, ha servit finalment per a incrementar, més si cap, la bretxa entre els comerciants locals i operadors com són les grans superfícies i les grans plataformes online.

 

Amb l'arribada del Black Friday, que a hores d'ara s'ha convertit en quasi un mes negre de llançament d'ofertes, els comerciants locals es veuen obligats a haver d'abaixar els seus preus amb l'objectiu d'intentar competir amb les grans plataformes que poden gastar milions d'euros en publicitat (i posicionament...) i que es poden permetre tirar per terra els seus preus, entre moltes altres causes, gràcies a la compra en quantitats ingents de referències o donant pàbul a l'abaratiment dels costos i el treball fem. Només en 2019, com a resultat d'aquestes pràctiques, una mitjana diària de 22 comerços van haver d'abaixar la persiana a la província de València.

 

Són molts els comerciants que, encoratjats per les ganes de tirar avant, i més en aquests temps de pandèmia i incertesa, intentar participar en nous projectes online que, en el millor dels casos, només serveixen per a vendre algun producte esporàdic (difícilment es podran posicionar com els grans operadors a "colp de talonari"), i, això sí, deixar-se una bona quantitat de comissions online perdent de vista on està la seua gran fortalesa: la seua botiga.

 

Per aquest motiu, des d'ACST, Confecomerç i Cambra de Comerç, volem que, especialment en aquests mesos postconfinament, els clients tornen a trepitjar el carrer, els comerços, les empreses de serveis dels seus barris i ciutats, on el comerciant els pot fidelitzar amb els millors preus, ofertes (decidides per ells i no condicionades a factors externs) i el tracte més pròxim que cap plataforma online podrà dispensar mai.

 

D'aquesta manera, els clients que facen una compra de, almenys 10 euros, en qualsevol dels comerços (i empreses de serveis), adherits a ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent, entraran en el sorteig de premis, valorats en 15.000 euros, a gastar, això sí, en el comerç local.

 

El sistema de participació per als clients és senzill: fer una compra de 10 euros en algun dels comerços participants durant el període de la campanya, entre el 16 i 29 de Novembre, realitzar una foto del tiquet de compra o bé guardar el tiquet si és electrònic, entrar en una plataforma habilitada especialment per al sorteig https://comerciopromos.es/, emplenar les dades sol·licitades (nom, cognoms, telèfon, mail, comerç i ciutat on s'ha efectuat la compra) i finalment, pujar el tiquet de compra.

 

El 30 de novembre se celebrarà el sorteig. La informació es podrà consultar en la web i Xarxes socials d'ACST i Confecomerç CV on es podran consultar les bases d'aquesta acció.

 

El guanyador haurà de mostrar el tiquet de compra, prèviament a l'obtenció del premi del val, que haurà de gastar en els comerços associats que s'hagen sumat a la iniciativa en el període comprés de l'1 al 5 de desembre de 2020.

 

Els comerços d'ACST que participen en la campanya lluiran l'identificatiu de "comerç de confiança" en els seus aparadors per a ser reconeguts pels clients, unes atractives estreles i mostraran cartells informatius amb el lema "El Black Friday del xicotet comerç porta el premi més gran: 15.000 euros i #UnFuturoMenosBlack", per la qual cosa serà plenament visible i recognoscible per als clients que visiten els establiments durant el desenvolupament de la iniciativa.

 

Iván Valls, director d'ACST, ha assenyalat que "amb aquesta original campanya volem acostar-nos als nostres veïns i clients amb una proposta creativa, que posa en relleu que comprar en el xicotet comerç és apostar per un futur menys black, promovent una compra sostenible i pròxima. L'objectiu és premiar als nostres clients amb uns vals, que estan carregats d'interessants premis, amb la finalitat de posar el nostre granet d'arena, com sempre fa el comerç de proximitat, ajudant a les persones, fent més amable aquesta actual situació, contribuint així a afavorir als nostres veïns".

Modificat el Divendres, 13 Novembre 2020 11:29