Tens un negoci? ACST informa i fa costat oficialment al comerç de Torrent davant les noves mesures contra la COVID

Divendres, 15 Gener 2021 12:39 Escrit per  ACST Publicat en Comerç Vist 545 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'any passat la Covid-19 va arribar a les nostres vides i, amb ell, la incertesa va començar a fer mossa entre els centenars de comerciants i empreses de serveis que poblen els carrers de la nostra ciutat. Des d'ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent es va començar a treballar, dia i nit (literalment), amb l'objectiu de fer costat als comerços, empreses de serveis i hostaleria torrentines en un període de crisi no coneguda fins al moment. Entrat ja 2021, i amb noves restriccions a la vista, ACST s'ha convertit en el punt de referència informatiu i professional per a centenars d'empreses a la ciutat de Torrent.

 

Segons Iván Valls, Director d'ACST: “Per damunt d'esdeveniments, o campanyes estacionals, una associació professional ha de servir per a informar i secundar, amb accions efectives, als seus associats en períodes de crisis com la que estem vivint en l'actualitat. No té sentit pagar una quota de pertinença, per xicoteta que aquesta siga, perquè en els moments més complicats, la meua associació de referència desaparega i no estiga prou professionalitzada. Des d'ACST hem treballat de valent perquè els nostres socis se sentiren acompanyats en aquest procés. Com a entitat estarem eternament agraïts perquè el comerç de Torrent ha sabut recolzar el nostre esforç fent-nos superar el número de 300 associats en els moments més durs de pandèmia viscuts durant l'any passat”.

 

ACST és l'única associació professional torrentina amb representació oficial en CONFECOMERÇ (Confederació de Comerç i Serveis de la Comunitat Valenciana) i la CEC (Confederació Espanyola de Comerç). Aquesta pertinença és clau perquè els comerços i empreses associats reben informació veraç sobre la forma en la qual les noves normatives afecten els seus negocis i tinguen accés a ajudes i subvencions que no solen estar a l'abast de la majoria de les empreses.

 

El mètode de treball d'ACST consisteix a fer arribar informació puntual a les empreses sobre les noves mesures i restriccions que són preses oficialment contra la COVID. Aquesta informació és resumida, i adaptada a cada sector i/o model de negoci, perquè l'empresari sàpia a cada moment, i amb antelació, com adaptar la seua empresa.

 

D'altra banda, des d'ACST, s'informa sobre les diferents ajudes i subvencions oficials que els organismes locals, autonòmics i nacionals van anunciant i que, en molts casos, no solen ser conegudes per part de la majoria de comerciants que, lògicament, estan, ara més que mai, centrats a tirar avant els seus negocis. Des de l'associació professional de referència a Torrent, a més, no sols se'ls ajuda en aquesta gestió d'ajudes públiques, sinó que es treballa directament amb entitats financeres privades, com Caixa Popular, Banc Sabadell o Caixa Rural de Torrent per a aconseguir condicions avantatjoses per als comerços associats a l'entitat durant aquests períodes de pandèmia.

 

Segons Valls, “En ACST no sols tirem una mà en la gestió d'ajudes i subvencions públiques, treballant braç a braç amb els assessors dels nostres associats (molts d'ells s'informen al costat de nosaltres i ens agraeixen el treball realitzat), sinó que treballem en la signatura de convenis exclusius perquè, en temps de crisi econòmica, els nostres socis tinguen accés a préstecs i crèdits especials, amb comissions inferiors als ICO llançats pel govern, o, per citar alguns exemples més, que se'ls deixen de cobrar comissions de manteniment o gaudisquen de taxes de descompte especials en els seus TPV com a manera d'afrontar aquests moments d'incertesa empresarial”.

 

Si rebre informació veraç en els moments més durs no és suficient, des d'ACST es fa arribar material (de forma totalment gratuïta), als diferents negocis que ho sol·liciten per a adaptar els seus locals i negocis contra la COVID. Durant l'últim any, l'associació ha fet arribar material oficial en forma de cartelleria, material de senyalització, vinils i un llarg etcètera perquè els clients sàpien que estan comprant en un negoci que compleix totalment amb les condicions de salut requerides per a garantir un compra 100% segura.

 

Fruit d'aquest treball ACST va llançar, durant l'any passat, el segell “Comerç de Confiança de Torrent” que ja penja de l'aparador de quasi 300 negocis a la nostra ciutat. Els comerços de confiança de Torrent, que poden ser consultats en l'APP creada a aquest efecte, són oficialment reconeguts per les confederacions de comerç espanyol i valenciana que reconeixen que han pres les mesures oportunes per a oferir una compra, o servei, de total garantia en temps de pandèmia.

 

Aquests comerços, oficialment reconeguts per la ciutadania, reben a més, en campanyes estacionals com la de rebaixes o nadal, material per part d'ACST en forma de bosses de compra, paper d'embolicar, sobres de regal i molt més perquè en aquests temps de dificultats econòmiques no hagen de fer una despesa extra en les seues empreses.

 

Si tens un comerç, empresa de servei o hostaleria a Torrent, recorda que la millor manera de fer front a la crisi de la COVID implica fer-te fort, al costat de 300 negocis més, informant-te oficialment al costat d'ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent.

 

Sol·licita informació en el 616832711 o escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

 

www.facebook.com/ACSTorrent

www.twitter.com/ACSTorrent

www.instagram.com/acst_comercio_de_torrent

www.acst.es

Modificat el Divendres, 15 Gener 2021 12:43