Aldi obri un nou supermercat a Alboraia i es continua expandint en la Comunitat Valenciana amb 3 obertures en un mes

Dimecres, 24 Febrer 2021 13:16 Escrit per  ALDI Publicat en Comerç Vist 804 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

ALDI està desenvolupant un fort pla d'expansió a Espanya en els últims anys, i la Comunitat Valenciana és una de les zones en les quals la companyia més està apostant per a créixer. De fet, en un mes, la cadena de supermercats haurà obert 3 nous establiments a la regió. La pròxima obertura que la companyia ha anunciat es troba en les proximitats de València, concretament, en la localitat d'Alboraia, en l'Av. Orxata, 45. Es tracta d'un supermercat amb una sala de vendes de prop de 1.300 m² i una plantilla de 15 col·laboradors.

 

A principis de febrer, ALDI va obrir el seu primer supermercat del municipi de San Fulgencio, Alacant, i una nova botiga en Orihuela Costa, en la mateixa província, que rellevava l'establiment anterior del carrer Panticosa de la localitat i que permet millorar el servei oferit als clients gràcies a una ampliació de la sala de vendes de més de 350 m².

 

Amb aquestes obertures, la companyia suma 59 establiments a la Comunitat Valenciana, i se situa com la tercera autonomia espanyola amb més supermercats ALDI només per darrere d'Andalusia i Catalunya. A més, durant l'any passat, ALDI va contractar més de 1.000 nous col·laboradors en tota Espanya, un 13% d'ells a la Comunitat Valenciana, i durant aquest primer semestre de 2021, ja ha anunciat que té previst incorporar un total de 120 llocs de treball a la regió.

 

La cadena de supermercats també ha destacat que confia en proveïdors valencians per a proveir els seus establiments. De fet, hui dia, prop del 10% dels proveïdors d'ALDI a Espanya són de la Comunitat Valenciana. En concret, la companyia treballa amb proveïdors valencians especialment per a la fruita i la verdura, l'arròs, les pastes i els lactis.

 

Reforç de les mesures de seguretat i higiene

A causa del context actual, ALDI ha extremat en tots els seus establiments les mesures de seguretat i higiene amb l'objectiu de garantir la salut de clients i empleats, seguint totes les indicacions i protocols definits per les autoritats sanitàries.

 

En aquesta línia, la companyia recomana als seus clients mantindre la distància de seguretat d'un metre i mig recomanada entre persones i prioritzar el pagament amb targeta o dispositiu mòbil per motius d'higiene.

Modificat el Dimecres, 24 Febrer 2021 13:17