Fase final de la construcció del Supermercat MERE a Aldaia

Dijous, 29 abril 2021 16:14 Escrit per  Publicat en Comerç Vist 679 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La cadena de supermercats de descompte MERE ja està en la fase final per a inaugurar al maig els seus primers quatre establiments a Parla (Madrid), Gandia (València), Aldaia (València) i Pobla de Vallbona (València).

 

MERE és una cadena de supermercats de descompte agressiu. El seu principal avantatge són els preus sorprenentment baixos per a tots els productes oferits al consumidor. Qualsevol producte presentat a la botiga té sempre el millor preu de mercat garantit!

 

El seu director, Alexander Bynin, ens explica: "No comptem amb promocions i descomptes temporals. El comprador sap que qualsevol producte que ens compre, té un preu més sota garantit en comparació amb altres detallistes de la zona".

 

Aquest supermercat no disposa de prestatgeries, taulells ni de dependents: tot es presenta en palets o caixes, un format que és conegut amb el nom de “no-frills” (sense luxes). "En l'actualitat l'estalvi en compra de béns quotidians és una tendència actual en el comportament del client" afig Bynin.

 

A més, en els seus establiments trobaràs no sols els productes nacionals, sinó també d'altres productors d'Europa, Rússia, Ucraïna i Bielorússia.

 

Estigues alerta a la seua pròxima inauguració a Aldaia, t'informarem!

 

https://www.merespain.com/

Modificat el Dijous, 29 abril 2021 16:16