Vols saber com serà Torrent dins de 10 anys? Participa en l'enquesta d'ACST i guanya 250€!

Divendres, 10 Setembre 2021 10:38 Escrit per  ACST Publicat en Comerç Vist 527 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent i Confecomerç (Confederació de Comerç i Serveis de la Comunitat Valenciana) comencen una nova temporada amb l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania sobre la importància de mantindre més viu que mai el comerç local.

 

Des de la confederació i l'associació professional de referència a la ciutat de Torrent, s'ha llançat una nova campanya, amb el lema “El Futur que Compres”, on els ciutadans de Torrent poden entrar en una web especial (www.elfuturoquecompras.com), i emplenar una breu enquesta on se'ls preguntarà pels seus hàbits actuals de compra i consum.

 

Una vegada emplenada l'enquesta i, sobre la base de la resposta dels potencials consumidors, la web ens indica, de manera predictiva (i segons els algorismes i dades que maneja de manera oficial la confederació per a la nostra ciutat), com seria el futur del comerç de Torrent durant la dècada vinent.

 

Com a incentiu per a emplenar aquesta important enquesta, on podrem conéixer de manera detallada, els hàbits de compra que actualment tenen els nostres veïns, els participants entraran en el sorteig d'un val de 250€ que podrà ser gastat en qualsevol dels 300 comerços, i empreses de serveis, associats a l'associació de comerciants oficial a Torrent (ACST).

 

Segons Iván Valls, Director de l'ACST: “…Des de la nostra associació valorar la gran faena que la confederació ha realitzat amb aquesta web que ens permetrà conéixer, de forma personalitzada, quins són els hàbits de consum reals dels ciutadans de Torrent. És molt important prendre consciència de la importància de mantindre un teixit comercial viu a la nostra ciutat que, fet i fet, suposa assegurar centenars de llocs de treball durant els pròxims anys i, en síntesis, garantir que Torrent tinga un futur sòlid i dinàmic per als nostres veïns…”.

 

Sense cap dubte, una excel·lent iniciativa en la qual convidem a participar en tots els veïns de Torrent.

 

Les enquestes podran ser emplenades des del Divendres 10 de Setembre fins al Diumenge 3 d'Octubre de 2021.

 

El guanyador del val de 250€ serà anunciat el Dilluns 4 d'Octubre de 2021 a través de la pàgina web, i xarxes socials oficials, d'ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent.

 

Pots sol·licitar informació en Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o en el telèfon 616 832 711.

#ACST #comerciodetorrent #untorrentdepossibilitats #comerçdeconfiança

Modificat el Divendres, 10 Setembre 2021 10:41