“El Millor Black, el d'Ací”. Aquest Black Friday, ACST premia les compres en el comerç de Torrent

Divendres, 12 Novembre 2021 10:04 Escrit per  ACST Publicat en Comerç Vist 410 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Per una compra, o servei, superior a 10 euros, en qualsevol dels 300 comerços i empreses assocides a ACST, els clients podran participar en el sorteig de dos vals de compra de 200 € a gastar en el comerç de Torrent.

 

ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent, la Confederació d'Empresaris de Comerç, Serveis i Autònoms de la Comunitat Valenciana (Confecomerç) i la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana llancen a Torrent una campanya especial, per a celebrar aquest Black Friday 2021, que porta per títol: “El Millor Black, el d'Ací”.

 

La campanya sortejarà, en tota la Comunitat Valenciana, més de 15.000 euros entre tots aquells ciutadans que compren i consumisquen, en el comerç local dels seus pobles i ciutats. A la ciutat de Torrent, l'acció està organitzada per ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent que, a través dels seus 300 comerços i empreses de serveis associats, donarà la possibilitat als clients de guanyar dos vals, valorats en 200 euros cadascun, que hauran de ser gastats en qualsevol dels negocis membre de l'entitat. Els ciutadans de Torrent, que vulguen participar, tan sols hauran de buscar el vinil amb el lema “Comerç de Confiança” que llueix en els aparadors de tots els associats de l'associació professional de referència a la nostra ciutat.

 

El sistema de participació per als clients és molt senzill. S'haurà de realitzar almenys una compra, o rebre un servei, de més de 10 euros, en qualsevol dels comerços adherits a ACST durant el període comprés entre el 15 i el 28 de Novembre. Una vegada realitzada la compra, hauran de realitzar una foto del tiquet (o factura) i entrar en la plataforma habilitada per al sorteig: la pàgina web: www.elmejorblack.com. Una vegada accedim a la web, el client tan sols ha d'emplenar el formulari de participació, indicant les seues dades personals, i finalment, pujar el tiquet (o factura de compra) des de la galeria del seu telèfon mòbil. Els interessats també podran accedir a la citada web mitjançant l'escaneig del codi QR, inclòs en el fullet explicatiu que es distribuirà entre els clients dels comerços participants.

 

El 3 de desembre es comunicarà els noms de les persones guanyadores en la web i xarxes socials d'ACST. Associació de Comerciants i Serveis de Torrent. Els guanyadors del sorteig hauran de gastar els vals de compra en els comerços associats participants en el període comprés entre el 7 i 15 de desembre de 2021.

 

Iván Valls, Director d'ACST, ha assenyalat que “...En un període marcat pels descomptes que ofereixen els grans operadors, nosaltres busquem fidelitzar al client de Torrent perquè baixe al carrer i compre (o consumisca), en el nostre comerç local. Amb aquesta acció pretenem que els clients dels nostres associats tinguen un incentiu, en forma de premis, pel mer fet de comprar en els comerços i empreses torrentines que, en síntesis, suposa mantindre amb vida els carrers de la nostra ciutat. Des d'ACST convidem a la ciutadania a participar. Com més compres, superiors a 10 euros, realitzen, més possibilitats tindran de guanyar un dels vals que sortegem…”.

 

Per a l'impuls d'aquesta campanya, els comerços de confiança de Torrent (els socis d'ACST), comptaran amb fullets explicatius per a distribuir entre els seus clients i lluiran un cartell de la campanya en els seus aparadors per la qual cosa serà recognoscible la promoció per a tots aquells clients que visiten els establiments durant el període d'impuls de la iniciativa.

 

Si tens un negoci a Torrent i estàs interessat a participar en aquesta campanya, tan sols has de telefonar al 616832711, o escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., i rebràs completa informació.

 

#ACST #comerciodetorrent #untorrentdepossibilitats #comerçdeconfiança

Modificat el Divendres, 12 Novembre 2021 10:05