Vols sorprendre la teua parella en aquest Sant Valentí?

Dijous, 02 Febrer 2023 11:37 Escrit per  Publicat en Comerç Vist 113 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

A l'hotel LUVE trobares el lloc ideal per a sorprendre la teua parella d'una forma única i inoblidable. Trobaràs en les seues noves i luxoses habitacions un ambient únic que et faran somiar i passar instants a dos per a gaudir d'aqueixos moments en parella que fan falta.


Podràs triar habitacions amb espills, habitacions amb el seu sofà tantra i deixar volar la teua imaginació. Si vols una mica més intime per a moments de relax perquè no provar el jacuzzi que és a l'habitació?


I Novetat! Habitacions amb bany turc o, com també és conegut el “sauna humit”, un exclusiu de les habitacions del LUVE. No trobaràs aquest tipus de luxes en un altre hotel, només en el Luve.


També entre les ultimes novetats l'hotel luve compta amb dues noves suites: la màster suite que compta amb una zona de relax amb un llit de massatges on la parella podrà gaudir de moments únics.
I està també la Màster suite SPA aquesta innovadora habitació compta amb el seu jacuzzi, sauna de calor i un bany va fregir per al contrast de temperatura que està tan de moda hui en dia.


Sorprendre la teua parella en aquest mes de febrer amb les noves habitacions del luve. Somia i feix somiar, ompli la vida de moments inoblidables!

Modificat el Dijous, 02 Febrer 2023 11:38