Bonaire celebra Sant Valentí recaptant fons per a la Fundación Menudos Corazones

Dilluns, 13 Febrer 2023 18:16 Escrit per  Publicat en Comerç Vist 160 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Bonaire celebra aquest any Sant Valentí llançant una acció solidària per a recaptar fons per a la Fundación Menudos Corazones. Es tracta d'una iniciativa que s'emmarca en la campanya del centre Segones Parts, orientada al desenvolupament d'accions vinculades al compromís sostenible des del vessant social, de mobilitat, biodiversitat etc.


Coincidint amb la celebració el mateix 14 de febrer del Dia Mundial de les Cardiopaties Congènites, Bonaire ha volgut col·laborar amb Quins Cors, sumant-se a la labor de donar a conéixer les cardiopaties congènites, que afecten 10 bebés cada dia a Espanya. Amb aquesta acció, el centre busca recaptar fons per a aquesta Fundació que desenvolupa programes d'ajuda a xiquets, xiquetes, adolescents i joves nascuts amb aquesta patologia crònica i de suport a les seues famílies en tot aquest procés.


La recaptació de fons, que es realitzarà a través dels canals de Bonaire en xarxes socials, estarà habilitada fins al 19 de febrer. Per cada esment acumulat, el centre donarà un euro a la Fundación Menudos Corazones.


Més informació en la web de Bonaire
Bonaire, el centre comercial més gran la Comunitat Valenciana, agrupa l'oferta comercial més completa i exclusiva de València amb una selecció de més de 200 botigues que inclou marques com Victoria´s Secret, Primark, Hollister, H&M, Zara, entre altres. Amb prop de 30.000 metres quadrats dedicats a l'oci i la gastronomia, Les Terrasses de Bonaire acullen conceptes gastronòmics que no solen trobar-se en altres centres comercials oferint la perfecta fusió entre la cuina internacional i la cuina local i d'avantguarda.

 

Amb les seues 11 sales, Cinesa Luxe Bonaire forma part d'una completa oferta d'experiències d'oci que el centre comercial ofereix als seus clients i que, juntament amb la programació d'activitats per a tots els públics de les Terrasses, la pista de bitles i un espai multiaventura de més de 1.600 metres quadrats, conformen un dels destins preferits a València.

Modificat el Dilluns, 13 Febrer 2023 18:18