La webserie valenciana '¡Tócate!' nominada en el festival internacional de Nova Jersey

Dimarts, 23 Juliol 2019 11:55 Escrit per  Juan José García Rosa Publicat en Cultura i oci Vist 814 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El projecte, liderat per Victoria Avinyó, segueix el seu recorregut per festivals internacionals exportant el talent i la ficció valenciana més enllà de les nostres fronteres. La webserie ja va quedar finalista en el 'International Online Web Fest' de Londres el març passat i participarà en el lliurament de premis de la 5ª edició de 'Sicily Web Fest' que tindrà lloc del 8 a l'11 d'agost en l'Illa de Ustica.

 

Després de la temporada estival, ‘¡Tócate!’ viatjarà als Estats Units per a provar sort en la segona edició de New Jersey Web Festival que se celebrarà del 20 al 22 de setembre i amb la qual la ficció espera portar-se una victòria a la terreta.

 

Amb un total de 8 capítols ''¡Tócate!'' està protagonitzada per Nuria López, Patricia Teruel, María Albiñana i Marina Gutiérrez que interpreten a quatre amigues amb formes diferents de veure la vida i el sexe. A més, compta amb les interpretacions de María Almudévar, Alfredo Montesinos, Vicente Aparicio i Jorge de Guillae. L'equip format per Sergio Vila (ajundant de direcció), Patricia Fornés, Miguel Ángel Mengó, Sandra Bea, Yassine F (fotografia), Arantxa Grau, Ernesto J. Ruíz (producció), Jaime Almenar, José Lozano, Jose Negrete (so), Ester García Micó, Míriam López Gil (maquillatge), María Aparisi (vestuari) i Juan José García Rosa (art, comunicació) al costat de la col·laboració especial de Mintaka Estudio i El Mostrador Estudio Creativo, segueix promocionant per festivals aquesta ficció que preveu la seua estrena al gran públic a final d'aquest any en plataformes de streaming.

 

 

Informa Nou Horta. Cultura i Oci

Modificat el Dimarts, 23 Juliol 2019 12:07