Arriba l'exposició Mundo-Dinosaurios a Alfafar

Divendres, 04 Octubre 2019 13:25 Escrit per  Publicat en Cultura i oci Vist 1446 vegades

Del 5 al 27 d'octubre arriba a VALÈNCIA, una espectacular exposició de DINOSAURES ANIMATRÒNICS. Una exposició única, que presenta a escala real els gegantescos exemplars que habitaven la terra fa milers d'anys. Triceratops, brachiosauris, velociraptors i el majestuós Tiranosaure Rex, es podran contemplar en tota la seua esplendor.

 

Mundo-Dinosaurios de gira per Espanya, instal·lada junt CENTRE COMERCIAL MN4 (Alfafar), esta exposició de més de 1000 m2 dotada de pantalles informatives on s'explica de manera didàctica com eren, com s'alimentaven i es reproduïen estos gegants que poblaven la terra fa milers d'anys.  L'exposició compta amb una zona de documentals que a través d'una pantalla gegant compten de manera senzilla i interactiva les característiques de cadascun d'ells. Dotats d'un sistema robòtic estos grans monstres de mouen, emeten rugits i respiren oferint un aspecte de realitat que entusiasma als més xicotets.

 

El comissari de la mostra, Racid Braifaouri ens conta que “és una exposició per a disfrutar en família i fer-ho sense la rigidesa habitual d'un museu, és un espai més obert, i està permés fer fotografies. És un autèntic Parc Juràsic, els més xicotets de la casa es queden sorpresos. Els seus moviments són tan reals que alguns xiquets creen que són de veres”.

 

Mundo-Dinosaurios combina entreteniment i diversió amb un ampli factor pedagògic perquè aprenguen mentre es meravellen amb estos gegants, recreant els hàbitats naturals en escenaris compostos per vegetació i una escenografia dissenyada segons estudis científics sobre les característiques de la terra en eixa època. Detalls sobre les eres geològiques i les teories sobre l'extinció dels dinosaures, així com dades sobre la recuperació de restes fòssils apareixen exposats en els diferents panells. Les figures revestides de làtex són impulsades per un sistema robòtic perquè els espectadors disfruten amb els moviments i sons pràcticament reals. El documental “Planetes Dinosaures” explica de manera senzilla la vida, l'alimentació, la reproducció, els espais on vivien i les zones que poblaven de manera amena i entretinguda.

 

L'exposició Mundo-Dinosaurios es pot visitar tots els dies amb un horari de: Laborables 17.00 a 21.00 hrs, dissabtes, diumenges i festius d'11.00 a 14.00, 17.00 a 21.00 hrs. Les entrades a preus molt populars es poden adquirir en les taquilles de l'exposició o a través de compralasentradas.com. Per a més informació poden telefonar al telèfon 622 160 289

 

 UNA EXPOSICIÓ ÚNICA QUE NO ET POTS PERDRE.

Modificat el Dilluns, 21 Octubre 2019 15:42