Arriba a València HAPIK el primer parc d'aventura i escalada indoor d'Espanya per a tota la família

Dilluns, 30 Desembre 2019 12:22 Escrit per  Publicat en Cultura i oci Vist 425 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El dissabte 28 de desembre, HAPIK va obrir a Alfafar el primer centre d'oci familiar d'Espanya basat en l'escalada i l'aventura indoor, també conegut com a "Fun climbing".

 

El "Fun Climbing" és una activitat enfocada per al temps lliure de les famílies que a partir dels valors implícits de l'escalada aporta un valor afegit de diversió amb parc d'aventures per a pares i fills, especialment per a aquells amb edats entre els 4 i els 14 anys. Enrere queden els parcs de boles o de llits elàstics, els nens i les famílies de hui dia demanden més alternatives d'oci i HAPIK les hi proporciona.

 

Així, HAPIK ofereix 90 reptes d'escalada indoor en parets de 8 metres, amb nivells per a totes les edats, i 2 circuits acrobàtics en altura, amb pont tibetà, troncs suspesos, tirolines, etc. Els xiquets es diverteixen de forma totalment autònoma, la seguretat està garantida lloc que compten amb elements d'ancoratge absolutament segurs, i tot això sota la supervisió de monitors especialitzats.

 

Per a gaudir en HAPIK no és necessari cap coneixement previ d'escalada ni portar cap material al centre. Les sessions duren una hora i inclouen totes dues activitats: escalada i parc d'aventura.

 

Frédéric Donche, CEO de HAPIK, ha assegurat que "hui dia més del 25% de les famílies fan activitats tots els seus membres junts, hem superat el concepte que els nens es diverteixen mentre els pares esperen avorrits, nosaltres donem una alternativa per a tots, recreativa i en un enclavament on hi ha una oferta complementària ja existent", i ha afegit que l'elecció de València per a obrir el primer centre en Espanya "s'ha degut a un estudi de mercat en el qual ha prevalgut la població i el tipus d'oci que se sol consumir en família i al fet que no hi ha res semblant com a concepte, i per tant innovem en l'oferta existent a València".

 

Reserva d'entrades anticipada

Les activitats de HAPIK es poden reservar online. Ja es poden reservar les entrades de forma anticipada en la pàgina web del centre. Les opcions disponibles inclouen l'entrada d'una hora, a partir d'11,50 €; el bo 6x5 (sis entrades pel preu de 5, que es pot utilitzar només, en família o amb amics durant un any des de la data de compra), les festes d'aniversaris -a partir de 15,50€ incloent activitats i berenar-; o el regal perfecte per a aquestes festes de Nadal: el bo regal d'una entrada o sis entrades.

 

Festes d'aniversaris

HAPIK és també una alternativa inèdita a Espanya per a la celebració de festes d'aniversaris infantils originals. Dues hores de diversió garantida que inclouen accés a totes les instal·lacions i un berenar amb snacks, refrescos i pastís d'aniversari. Per als més famolencs, la formula VERY HAPIK proposa una pizza addicional per nen i també un regal per a l'amfitrió.

 

El centre HAPIK València

El centre HAPIK València -d'una superfície de 600 metres quadrats totalment cobert i condicionat amb una façana de 40 metres dotada de llum natural- està situat en la zona comercial d'Alfafar. Un entorn molt ben comunicat amb la ciutat de València i la seua àrea metropolitana que compta amb un aparcament en superfície i dos subterranis per a facilitar l'accés. El local disposa també d'un servei de cafeteria per als seus clients.

Modificat el Dilluns, 30 Desembre 2019 12:26