10 visites virtuals als millors museus d'Europa

Dimarts, 31 Març 2020 14:31 Escrit per  Holidu Publicat en Cultura i oci Vist 521 vegades
Valora la notícia
(0 vots)
El museu del Louvre, París El museu del Louvre, París

#quedatacasa... però no t'avorrisques! Per a combatre aquesta estranya sensació que entra en quedar-nos molt temps dins de casa, per què no utilitzar la vida virtual per a explorar aqueixos llocs que encara no has titllat de la llista? Holidu, el cercador d'apartaments i lloguers vacacionals, ha compilat una llista dels deu museus i galeries d'art més populars d'Europa, tots els quals poden ser vistos des del sofà de la teua casa. Connecta l'ordinador a la tele, posa't roba còmoda, asseu-te, estira les cames i... submergix-te en aquests deu increïbles museus!

 


1. El museu del Louvre, París

Comencem el nostre viatge en línia a la Ciutat de la Llum! Encara que París ha perdut el seu estatus de la ciutat més visitada del món en els últims anys, els seus museus continuen sent immensament populars. El Museu del Louvre és el museu d'art i antiguitats més gran del món, amb peces mundialment famoses com la Mona Lisa o la Victòria de Samotràcia, i a més el museu més popular d'Europa en Instagram, superant els 4 milions d'etiquetes!

 

Link al tour: louvre.fr

 


2. Museu Estatal de l'Ermitatge, Sant Petersburg

A continuació, volem cap a l'est d'Europa i aterrem a Sant Petersburg, la capital imperial de Rússia durant quasi dos segles. Que també és la llar del museu més gran del món en termes del nombre d'exposicions! La col·lecció de l'Ermitatge Estatal comprén més de tres milions d'obres d'art de tot el món, que poden veure's virtualment en la seua àmplia plataforma.


Link al tour: hermitagemuseum.org

 


3. Museu Britànic, Londres

Londres és un centre cultural a l'espera de ser explorat, i quina millor manera de submergir-se en la història que utilitzant els recursos que oferix el Museu Britànic. Inaugurat fins i tot abans de la formació dels Estats Units, aquest museu conté una de les col·leccions més importants del món, que il·lustra l'evolució de l'home des dels seus començaments fins al dia de hui. Desplaça't a través de totes les èpoques mentre explores l'art, la història, la religió, els conflictes del món i molt més.


Link al tour: britishmuseum.com

 


4. Rijksmuseum, Amsterdam

Puja't a un ferri virtual i ens anem a Holanda, més concretament a Amsterdam, on es troba el Rijksmuseum. Si et resulta difícil pronunciar el nom no et preocupes, simplement significa "Museu Estatal d'Amsterdam". És el museu més important del país, tant pel nombre de visitants com pel nombre d'obres exposades. Està dedicat a les belles arts, l'artesania i la història del país.


Link al tour: google.com/partner/rijksmuseum

 


5. Museu d'Orsay, París

El nostre segon viatge a la capital francesa ens porta al Museu d'Orsay, un museu que alberga la col·lecció més gran d'obres impressionistes i post-impressionistes del món. La col·lecció en línia li permet delectar-se amb una varietat d'obres, des d'olis i llenços fins a temes relacionats amb l'impressionisme i la història de França.


Link al tour: google.com/partner/musee-dorsay-paris

 


6. Musei Vaticani, Ciutat del Vaticà

Cap viatge dels amants de l'art per Europa està complet sense una visita als Museus Vaticans. Situats a la Ciutat del Vaticà, la ciutat-estat situada en el cor de la capital italiana de Roma, alberga una gran col·lecció d'art públic i escultures reunida per l'Església Catòlica Romana al llarg dels segles.

 

Link al tour: museivaticani.va

 


7. Museu d'art modern de la ciutat de París, París

No és d'estranyar que París ens oferisca tres meravellosos museus per a explorar. Le Musée d'Art Moderne de París, o per a abreujar, MAM París, té una col·lecció d'art modern i contemporani dels segles 20 i 21. Navega pels arxius en línia per a veure les obres dels artistes més destacats, com Henri Matisse, Robert Delaunay i molts altres.


Link al tour: mam.paris.fr

 


8. Tate Britain, Londres

Si l'art britànic és el teu, aleshores el Tate Britain és el museu d'art ideal per a tu, i estàs de sort! El portal en línia oferix visites virtuals per les sales que mostren una mostra cronològica dels més grans artistes britànics de tots els temps. Fes clic fàcilment en el teu camí a través de la col·lecció per dècades, la qual cosa et permet veure una clara visió general de l'art britànic des de 1545 fins al dia de hui.

 

Link al tour: tate.org.uk

 

 

9. Museo Van Gogh, Amsterdam

De tornada a la terra dels holandesos, visitem el museu d'art que porta el nom d'una de les figures més famoses i influents en la història de l'art occidental - Vincent van Gogh. Dedicat a les seues obres, aquest museu compta amb una sorprenent secció en línia que et permet accedir a recursos com la vida i les obres de van Gogh i una àmplia varietat de recursos per a xiquets per a mantenir als més xicotets entretinguts... i aprenent!

 

Link al tour: vangoghmuseum.nl

 


10. Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofía, Madrid

Finalment, acabem la nostra gira cultural europea en territori nacional, la nostra preciosa Madrid. El museu que és un el museu nacional d'art modern del segle XX. El lloc web oferix una àmplia gamma de continguts en línia, incloent-hi una secció multimèdia amb centenars de vídeos i peces d'àudio que oferixen visites visuals i d'àudio de les exposicions des de l'interior del museu.


Link al tour: museoreinasofia.es

Modificat el Dimarts, 31 Març 2020 14:45