Com se celebra Sant Valentí en la resta del món?

Dimecres, 10 Febrer 2021 16:38 Escrit per  Publicat en Cultura i oci Vist 459 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Regalar per Sant Valentí és una tradició que moltes persones han fet ja seua, però sabeu que aquesta festivitat és diferent depenent del país de la cultura on se celebra?

 

Xina
En aquest país, no només és tradició regalar flors en el Dia dels Enamorats, sinó que és essencial tindre en compte en nombre de flors regalades! Segons la seua cultura, aquest nombre simbolitzarà el caràcter de la declaració d'amor: si envies un missatge que l'altra persona és única, si el teu amor és per a tota l'eternitat o si es volen casar amb tu.

 

Japó
Al Japó les dones són molt romàntiques i són les que prenen la decisió a l'hora de conquistar el seu amor. Per aquesta raó, regalen xocolates als seus estimats i un mes després són correspostes amb flors.

 

Els Estats Units
Al país nord-americà la solteria és motiu de celebració pels que no volen comprometre’s. De fet, els estatunidencs solters aprofiten el ‘Quirkyalone Day’ per disfrutar de la seua soledat i regalar-se a si mateixos tots tipus de capritxos.

 

Finlàndia
Els finlandesos entenen el Dia de Sant Valentí fent-li regals als seus éssers estimats. Romàntics o no, manifesten la importància d’estimar a les persones que ens envolten i que l’amor no només es tanca dins de la parella sinó que abasta tot el nostre entorn.