Idees originals per a regalar el Dia dels Enamorats

Dijous, 11 Febrer 2021 15:59 Escrit per  Publicat en Cultura i oci Vist 561 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ara mateixa, no volem gastar massa diners en regals desorbitats, per això, anem a fer-vos una llista d'una sèrie de consells de regals ben econòmics que pel Dia dels Enamorats podeu fer.

 

El primer que has de saber és que els diners no donen la felicitat. No obstant això, encara que no sigues una persona materialista, a tots ens agrada que tinguen algun xicotet detall amb nosaltres per a arrancar-nos un somriure o per a recordar el nostre amor.

 

Un àlbum de fotos ple de bons moments
Els nostres mòbils permeten captar i emmagatzemar una quantitat ingent d’imatges, per la qual cosa si no han passat molts anys des que vau començar la vostra relació, és possible que conserves fotos de l’inici de la relació fins ara i, d’aquesta forma, avivar la flama de l’amor a través de recordar el perquè del vostre foc.

 

Veure una pel·lícula romàntica
Si t'agrada el cine, pots veure una pel·lícula romàntica en una plataforma ‘streaming’. I, en la situació que estem vivint, demanar a domicili a un bon restaurant per fer-vos un dinar o sopar la mar de bo! Inclús preparar-vos vosaltres mateixa una vetlada gastronòmica de categoria.

 

Regala un coixí amorós en Sant Valentí

Barat, original i bonic. Si a més la teua parella i tu esteu en aquests moments separats en altra ciutat, aquesta opció és ideal. Fes-li un coixí amb un missatge com aquest: “Si em trobes a faltar, abraça aquest coixí”.

 

Di-li el que sents d’una forma original
En estar molt de temps amb la mateixa parella a vegades caiem en la rutina de les poques paraules. Us enteneu, us voleu, però li dius el que sents cada dia? A tots ens agrada que ens diguen coses boniques i quina millor manera que llegint el que la teua parella assega cada dia. Plena un pot de cristall amb paperets enrotllats en els quals escrigues un dels motius sobre per què vols a la teua parella, sobre com et fa sentir.

 

Siga el que siga, cal recordar que el millor que pots regalar aquest Sant Valentí és el teu cor i la teua passió demostrada cada dia de la vostra relació.

Modificat el Dijous, 11 Febrer 2021 16:09