El curtmetratge valencià '¿Me Puedes Ayudar?' s'alça amb el premi del públic en un festival nord-americà

Dimarts, 13 abril 2021 12:07 Escrit per  Publicat en Cultura i oci Vist 495 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La ficció valenciana '¿Me Puedes Ayudar?' va projectar-se aquest cap de setmana en la 3a edició de Detective Crime Thriller Film Festival The Crime Story Fest, un festival nord-americà que, amb motiu de la pandèmia, va celebrar el seu lliurament de premis de manera online on la ficció va obtenir el Premi de l'Audiència en una gala on els espectadors podien comentar i votar per streaming les produccions participants. El projecte liderat per Alfredo Montesinos i Victoria Avinyó, els qui donen vida al seu torn a dos dels protagonistes, veu reconegut el seu treball a través d'aquest premi després de passar pels festivals de Altrimondi (Itàlia), Parapacurts (Sabadell), BARCIFF (Barcelona) i la seua estrena en el VIII Cicle d'Autors en Curt de EDAV i SGAE.

 

"És molt bonic rebre un premi que t'ha atorgat el públic, la sorpresa ha sigut rebre'l d'algú que no comparteix el teu mateix idioma." -comenta Alfredo Montesinos. "Costa molt que et donen un espai per a arribar als espectadors i aquest tipus de festivals ajuden molt a donar visibilitat als treballs que s'ixen del circuit comercial, la qual cosa s'agraeix enormement." -apunta Victoria Avinyó.

 

Completen la resta de l'equip Patricia Teruel i Joan Montañana en el repartiment artístic; Soraya Cledera (ajudant de direcció), Aida Tercero (producció), Patricia Fornés (fotografia), Juan José García Rosa (camera i post-producció) Carlos Maestre (so), Ester García (maquillatge i perruqueria) i El Mostrador Estudio Creativo al càrrec de la cartelleria. El curtmetratge preveu la seua estrena via online a mitjan 2021.

 

TRÀILER: https://youtu.be/W-pCtfF7yeA

 

 

Modificat el Dimarts, 13 abril 2021 12:07