A deu dies de la seua celebració, l'organització de Diversity València Festival anuncia la seua cancel·lació

Dimarts, 12 Juliol 2022 10:58 Escrit per  Publicat en Cultura i oci Vist 102 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Ahir, els organitzadors de Diversity València Festival van anunciar la seua cancel·lació a 10 dies de la seua celebració en la Ciutat de les Arts i les Ciències de la ciutat. L'esdeveniment, que comptava amb nombrosos artistes d'índole internacional (Måneskin, Karol G, Black Eyed Peas, Iggy Pop, Christina Aguilera, LP, Nicki Nicole, Zaz, Armin van Buuren, Martin Garrix, entre altres), va informar ahir que es veien obligats a cancel·lar tots els seus concerts a causa de no haver venut suficients entrades "per a cobrir despeses" i a la renúncia d'inversors a seguir amb el projecte.

 

A continuació, afegim el comunicat que han enviat als mitjans de comunicació i han publicat en les seues xarxes socials:

 

"Diversity València Festival es va crear com a esdeveniment internacional amb una clara aposta per la cultura com a eina de transformació social. Amb el propòsit de celebrar aquest concepte en el qual la diversitat era l'eix, ens hem esforçat al màxim des de 2019 per a fer realitat un somni en un recinte espectacular i una ciutat inclusiva com és València.

 

L'equip organitzador del Diversity ha estat treballant dia rere dia amb l'objectiu de poder introduir una finestra musical que pretenia cobrir una base en valors que estiguera a l'altura de les expectatives del nostre públic.

 

Aquests últims anys han sigut difícils d'afrontar i ens hem topat amb la complexa situació que el sector de la cultura i més concretament el de la música està travessant a nivell global.

 

Per tot això, lamentem comunicar que no podem garantir la realització del Festival en aquests moments sota les condicions necessàries per al bon desenvolupament del mateix. Des de l'organització hem hagut de prendre la difícil decisió de cancel·lar definitivament la celebració del Diversity València Festival 2022.

 

En breu es comunicarà el procediment per a la devolució íntegra de les entrades des de les diferents plataformes des de les quals han sigut adquirides i des dels nostres canals propis de comunicació."

Modificat el Dimarts, 12 Juliol 2022 10:59