A quines oposicions puc optar en 2023?

Dimecres, 01 Febrer 2023 14:51 Escrit per  Publicat en Economia Vist 42 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Tens ganes d'aconseguir una plaça fixa en l'Administració General d'Estat? Preparar una oposició és la millor manera d'accedir a això i aconseguir un sou estable que et garantisca arribar a final de mes. Cada any podràs optar a una nova convocatòria, per tant, serà qüestió de començar com més prompte millor per a assegurar-te un futur en l'Administració. De fet, si comences ja, pot ser que aquest 2023 siga el teu any.


Si mai has preparat oposicions, és habitual que al principi et sorgisquen milers de dubtes tals com quin cos he de triar en funció del meu perfil, quins són els que ofereixen un major nombre de places. Per tot això, l'ideal és que contactes amb professionals que t'informen de forma personalitzada i et faciliten totes les opcions disponibles a cada moment.


Quines són les oposicions més demandades per a 2023?
Les oposicions que es publiquen tots els anys són nombroses i variades. Això es deu al fet que les Administracions demanden personal de forma continuada, qualsevol aspirant, independent de la seua titulació, pot optar a una plaça en l'Estat o en altres organismes però, com podem saber quines són les que s'oferiran pròximament i els requisits que cal complir per a optar a elles? A continuació, et deixem amb una llista actualitzada:


Ajudants d'Institucions Penitenciàries
Tots els anys es convoquen oposicions per a ajudants d'Institucions Penitenciàries. Amb una gran oferta de places. Si el teu somni sempre ha sigut fer-te amb una d'aquestes, en 2023 podries aconseguir-lo. T'animes a posar-te de debò amb elles enguany?


Administratiu de l'Estat
En la categoria d'administratiu de l'Estat també hi ha moltes places a les quals podem optar tots els anys. Ideal per a aquells que volen canviar la seua situació laboral, ara podria ser moment que sempre has estat esperant. Cerques més informació sobre aquest tema? Visita aquest enllaç per a assabentar-te de l'actualitat d'aquest cos!


Policia nacional
T'agradaria formar part de la Policia Nacional, però no acabes de tindre-ho clar? Les oposicions per a aquest cos es convoquen tots els anys oferint excel·lents perspectives de futur a tot aquell que decideix presentar-se. Estabilitat assegurada i un bon sou. Aquest 2023 canvia la teua sort i prepara't per a convertir-te en Policia Nacional.


Agent d'Hisenda Pública
Amb centenars de places convocades tots els anys, la d'agent d'Hisenda Pública és una altra oportunitat per a canviar el teu futur laboral. Són moltes les persones que li ho plantegen i, encara que com la resta dels cossos requereix esforç i dedicació, la recompensa val la pena.


Correos
La Sociedad estatal de Correos y Telégrafos és una altra de les quals publica convocatòries amb xifres de places elevades. D'aquesta manera, si tens vocació cap al servei públic i vols una estabilitat laboral real, igual convé que mires què necessites per a participar en les proves oficials d'aquest cos. T'animes amb això?


En definitiva, són moltes les oposicions a les quals podem optar en aquest any 2023 que no ha fet més que començar. Sabent les que millor s'adapten al teu perfil, segur que et resulta més senzill preparar-la. A quines esperes per a informar-te i començar amb el teu estudi?

Modificat el Dimecres, 01 Febrer 2023 14:53