El Drac floreix de nou

Dijous, 12 Mai 2022 19:17 Escrit per  Escola El Drac Publicat en Educació Vist 85 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Els últims dos anys hem hagut de transitar per un moment on no hem pogut relacionar-nos amb tota l’espontaneïtat i obertura que ens agrada, calia atendre la salut.

 

Ara ens sentim més segures i pensem que és el moment d’obrir les portes i les finestres perquè puga entrar l’aire de nou i també, per a fer arribar a la ciutadania de Torrent allò que fem, sentim i som, allò que ens fa créixer, la nostra essència d’escola propera, per això participem en activitats proposades per l’Ajuntament de Torrent.

 

Continuem acompanyant al nostre alumnat des dels 3 fins als 16 anys, utilitzem mètodes educatius que afavoreixen l’aprenentatge de l’alumnat respectant els seus ritmes personals: OBN, treball en equip, treball cooperatiu, grups internivells… Tot el treball es fa conjuntament amb el Departament d’Orientació format per Orientadores, PTs i ALs.

 

Donem molta importància a l’aprenentatge de la llengua anglesa, perquè pensem que obri moltes portes a noves experiències. Som centre examinador de la Universitat de Cambridge, treballem amb grups reduïts i fem intercanvis amb escoles d’Alemanya i Irlanda.

 

La nostra escola dinamitza la participació activa de l’alumnat en el dia a dia, portant endavant projectes com 50/50, conscienciant sobre consum responsable de l’energia al centre, la mediació entre iguals, que afavoreix l’autogestió de conflictes, la paradeta de jocs…

 

La nostra comunitat educativa també està molt involucrada en el desenvolupament dels ODS de l’Agenda 2030, que marca algunes de les nostres pràctiques del dia a dia. Gràcies a la ubicació del nostre centre, a El Vedat, podem gaudir de la natura només eixir de l’escola. Així també aprofitem els espais d’esplai per a donar classe a l’aire lliure.

 

Per últim, l’escola també compta amb servei de menjador amb el nostre propi equip de cuina, per a nosaltres el menjador és també un espai educatiu en el qual fomentar hàbits de vida saludable, és per això que aquest curs hem participat en el projecte Menjadors Sostenibles, que ens proporciona productes ecològics i de proximitat.

 

Dir-vos que les portes de la nostra escola estan obertes per a vosaltres. Fins prompte!