Canviem d’imatge!

Divendres, 14 Febrer 2020 11:32 Escrit per  Nous Tractes Publicat en Empreses Vist 411 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Este estiu 2020, Nous Tractes complix dotze anys!

 

Dotze anys on els nostres periòdics Nou Horta i Nou Torrentí han anat conformant-se com al principal mitjà de comunicació de la comarca de l’Horta on poder informar-vos de tot allò que ocorre al vostre municipi. Moltes gràcies per elegir-nos!

 

Amb l’entrada del 2020, hem volgut fer un pas més endavant i hem decidit canviar la imatge dels nostres periòdics, així com el disseny i maquetació d’este mateix i el nostre web. En l’exemplar que teniu ara mateixa a les vostres mans podreu observar tots estos canvis, més moderns, permeten millor llegibilitat i un nou color que engloba tant la nostra empresa Nous Tractes com els periòdics Nou Horta i Nou Torrentí.

 

Durant els pròxims mesos realitzarem una sèrie de canvis en la nostra maquetació fins a tindre el resultat òptim que desitgem. Mentrestant, ací teniu una xicoteta mostra dels primers resultats.

 

Nous Tractes S.L va nàixer a la capital de l’Horta Sud l’any 2008, després d’unir-se amb RM Comunicación, fusionant d’esta manera les dos empreses i donant com a resultat l’empresa actual.

 

Encara que es tracta d’una empresa especialitzada en premsa local (edició periòdic Nou Torrentí i Nou Horta), som més que una editorial, ja que incorporem un excel·lent equip professional dividit en diferents àrees:

- Disseny gràfic i disseny web

- Imatge i comunicació

- Assessorament màrqueting digital

- Social Media (RRSS)

- Publicitat

- Producció audiovisual (fotografia i vídeo)

- Edició periòdics, llibres i revistes

 

A més, som pioners en la producció i distribució de premsa local i publicitat impresa, ja que comptem amb un equip propi de repartiment que cobreix els punts estratègics de la nostra comarca.

 

Finalment, moltes gràcies per seguir-nos, seguirem treballant per tal d’oferir-vos el treball de gran qualitat que vos mereixeu.

 

Nou Horta i Nou Torrentí, l’actualitat al teu costat.